عبدالمجید خشنود عضو هیئت علمی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی در گفتوگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره حقوق اعضای هیئت علمی اظهار کرد: اعضای هیئت علمی به علت اینکه مدارج بالای دانشگاهی در مقطع دکتری دارند نشان دهنده این است که آنها عمر خود را عموما در دوران تحصیل گذرانده اند و نخبگان دانشگاههای داخلی و خارجی هستند.
او افزود: مشاغل اعضای هیئت علمی دانشگاهها این عقیده را برای هم وطنان ایجاد کرده که آنها عمر خود برای درس سپری کرده اند و دیگر وارد شغل نشده اند و از طرفی دیگر از آن جایی که جزو جامعه نخبگانی کشور هستند، نباید دچار دغدغههای معیشتی شوند؛ بنابراین دولتمردان باید از این قشر تحصیل کرده حمایت مالی داشته باشند.
خشنود تصریح کرد: تا قبل از ۱۴۰۰ میزان حقوق اعضای هیئت علمی اصلا مناسب نبود، اما در دولت جدید بخشی به حقوق اعضای هیئت علمی اضافه شد و همسان سازی حقوق اعضای هیئت علمی میان اعضای هیئت علمی وزارت علوم و وزارت بهداشت انجام شد و در حال حاضر تقریبا این موضوع حل شده و یک سری مشکلات قانونی آن باقی مانده است که در حال رفع و اجراست.
عضو هیئت علمی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی ادامه داد: همسان سازی حقوق اعضای هیئت علمی وزارت علوم و وزارت بهداشت به خوبی انجام شد و آنها نباید دغدغهای جز تحصیل و ارتقای جایگاه علمی کشور داشته باشند. اما هنوز بخش کوچکی از ابهامات قانونی در راستای حقوق اعضای هیئت علمی وجود دارد که باید مراجع قانونی آن را پیگیری کنند؛ چرا که هم اکنون در سقف حقوق اعضای برخی هیئت علمی مشکل داریم.
خشنود گفت: هم اکنون که این موضوع اتفاق افتاده است باید خود اعضای هیئت علمی هم پایبند به چهارچوب قوانین و مقررات حقوق اعضای هیئت علمی باشند و این موضوع بحث مهمی است که از طرف دولت و اعضای هئیت علمی باید انجام شود.
او تاکید کرد: اگر پایبندی به چهارچوب حقوق اعضای هیئت علمی انجام شود مسیر خیلی خوبی شروع خواهد شد و دغدغه جامعه استادان کشور در راستای قوانین صندوق فناوری تامین میشود.
عضو هیئت علمی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی با اشاره به حداقل و حداکثر حقوق اعضای هیئت علمی اظهار کرد: از آن جایی که حقوق اعضای هیئت علمی بر اساس معیارهای گوناگون مانند: پایههای افراد، رتبه هایشان، امتیازات دانشگاهی و ... مشخص میشود؛ بنابراین هم اکنون دولت قانونی را در سقف حقوق اعضای هیئت علمی دارد که ملزم به رعایت آنها هستیم.
خشنود ادامه دارد: شاید با تمام اعتبارات و ارزشهای اعضایس هیئت علمی، اما حقوق آنها بیش از ۳۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان نخواهد بود. اما هم اکنون میانگین حقوق اعضای هیئت علمی بعد از افزایش حقوقها برای هیئت علمی استادیار با پایه یک ۱۲ تا ۱۵ میلیون تومان دریافت حقوق دارد.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/
۲۰ و چند سال درس خونده تا به این شغل رسیده
وقتی شما ترک تحصیل میکنید و تو ۱۵ سالگی درآمد دارین تا ۳۰ سالگی خونه و ماشین هم میخرین اما استاد دانشگاه تازه تو ۳۰ سالگی بعد از کلی درس خوندن اولین حقوقشو میگیره
شما هم اگه فک میکنی حقوقشون زیاده برو استاد دانشگاه شو (البته اگه عورضشو داری)