به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، افسردگی پاییزی معمولاً بدون دلیل مشخصی رخ میدهد، علت نامگذاری این افسردگی این است که معمولا با تغییر فصل و در فصل پائیز اتفاق میافتد. علائم این افسردگی معمولا به صورت خلق و خوی بد، کاهش میل به انجام فعالیت و وظایف روزانه، تمایل به انزوای اجتماعی، نارضایتی از ظاهر و بدن، و تمایل به گریه کردن ظهور میکند.
به گزارش postpartumprogress، نکات زیادی برای گذراندن دوره افسردگی فصلی وجود دارد؛ که در این قسمت ۱۰ روش را به شما معرفی میکنیم.
۱-همیشه سعی کنید به عنوان یک عادت در طول تمام فصول شکرگزاری کنید، شکرگزاری باعث میشود احساس بهتری به داشتههای خود پیدا کنید.
۲- شما باید نیازهای اولیه بدن خود را از جمله ساعت خواب، تغذیه مناسب و میزان آب آشامیدنی، انجام فعالیتهای روزانه را برآورده کنید.
۳- به دید و بازدید نزدیکان خود بروید و اوقاتی را در کنار دوستان صمیمی تان سپری کنید.
۴- سعی کنید همیشه از خود بپرسید که برای رهایی از افسردگی و تنهایی چه باید بکنید؟ آیا استراحت میخواهید یا ورزش.
۵-سعی کنید فشار را بر خود کاهش دهید، به ویژه اگر جاه طلبیهای بالایی دارید. این امر باعث کاهش بار ذهنی شما میشود.
۶- باید با اطرافیان خود در مورد تاثیر عوض شدن فصل در خلق و خوی خود صحبت کنید، با این کار میتوانید احساس آرامش را از اطرافیان خود دریافت کنید.
۷-یکی از دلایل این نوع افسردگی، از بین رفتن رنگهای شاد در محیط طبیعی است، بنابراین سعی کنید محیط زندگی خود را مملو از رنگهای شاد و روشن کنید.
۸- تنفس یک فرایند طبیعی و بدون وقفه است، اما تمرکز بر تنفس به شیوه صحیح در مواقع استرس در بازگشت همه چیز به حالت عادی تأثیر بسزایی دارد.
۹- اختلال هیجانی، یک اختلال روانی است که پزشکان آن را میشناسند و از اواخر پاییز و اوایل زمستان شروع میشود، پزشک میتواند داروهای خاصی را برای درمان آنها تجویز کند، بنابراین میتوانید برای درخواست کمک به پزشک مراجعه کنید.
۱۰-مطمئن باشید که ناراحتی و افسردگی که در حال گذراندن هستید فقط مرحلهای است که تنها چند روز طول میکشد تا دوباره سلامت روانی خود را بازیابید.
انتهای پیام/
به نظرم پاییز بهترین فصل خش خش برگا زیر پا ، رنگ زیبای برگا ، بارون و نم بارون ، اصلا یه دنیای دیگست ، هنوز خیلی مونده این فصل زیبا رو درک کنید. هیچکس تو این فصل افسرده نمیشه
خواندن قران