به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، کارلا خربزه ای تلخ مزه و بومی منطقه آسیای جنوبی و آفریقا است اما حالا 3 سالی می شود که در مازندران به کشت آن روی آورده اند.
این میوه از دو بخش پوسته تلخ و هسته ای با روکش ژله ای و شیرین تشکیل شده که به روش های مختلفی مصرف می شود.
استقبال عمومی باعث شده تا تنها در 3 سال سطح زیر کشت این محصول در مازندران از 2 بوته به سه هکتار برسد.
مطالعات انجام شده بر روی 40فرد مبتلا به دیابت نشان می دهد که مصرف 2هزار گرم خربزه تلخ برای 4 هفته می تواند کاهش متوسطی در سطح قند خون ایجاد کند.
تنها در 100 متر مربع زمین، می توان پانصد کیلوگرم خربزه تلخ برداشت کرد.
انتهای پیام/
09377804219