یک مقام مسئول گفت: اجاره واحد‌های صنعتی با رعایت موازین زیست محیطی قابل قبول است. این یعنی واحدی که در زون مواد غذایی قرار دارد نمی‌تواند به یک واحد صنعتی با زون فلزی اجاره داده شود.

صابر پرنیان مدیرعامل شهرک های صنعتی استان تهران در گفت‌وگو با  خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،  درباره حواشی تامین زمین در شهرک‌های صنعتی بیان کرد: هر کسی زمینی در شهرک‌های صنعتی تحویل بگیرد باید بلافاصله ساخت و ساز را آغاز کرده و طی برنامه زمانبندی شده مراحل ساخت را پیش ببرد تا به افتتاح برسد. متاسفانه در سال‌های گذشته شاهد دلالی زمین‌های شهرک‌های صنعتی بودیم و زمین‌ها رها شده بود، اما ورود کردیم و همه زمین‌های خالی تعیین تکلیف شدند. این زمین‌ها یا فسخ قرارداد شدند و یا فرصت معقولی با اخذ تعهدنامه رسمی به سرمایه گذار داده شد تا طرح تولیدی خود را تکمیل کند. زمین در شهرک‌های صنعتی برای تولید است و اجازه دلالی آن را نخواهیم داد.

او بیان کرد: اجاره واحد‌های صنعتی با رعایت موازین زیست محیطی قابل قبول است. این یعنی واحدی که در زون مواد غذایی قرار دارد نمی‌تواند به یک واحد صنعتی با زون فلزی اجاره داده شود. در مجموع اجاره واحد‌های صنعتی منع قانونی ندارد و عرصه صنعتی باید در راستای تولید به کار گرفته شود. اگر این موازین زیست محیطی رعایت مد منعی برای اجاره و یا تغییر محصول تولیدی وجود ندارد. زمین نه قابل اجاره و نه قابل فروش است.

مدیرعامل شهرک های صنعتی استان تهران تصریح کرد: زمین خام و خالی حتما باید برای طرحی که اخذ شده به کار گرفته شود و خرید و فروش آن جزو تخلفات است. اولویت ما در واگذاری شرکت‌های دانش بنیان و توسعه تولید است.


بیشتر بخوانید:


پرنیان با تاکید بر شرایط ویژه استان تهران در تامین زمین‌های صنعتی بیان کرد: متاسفانه ما در تهران کمبود زمین صنعتی داریم و تقاضای آن نسبت به زمین‌های موجود بیشتر است به همین دلیل مجبور می‌شویم با شرایط و ضوابط خاصی آن را واگذار کنیم. زمین صنعتی برای تولید است، اما با توجه به محدودیت‌های تهران در بار جمعیتی و مسائل زیست محیطی، واگذاری زمین در تهران با دقت بیشتری انجام می‌شود.

مدیرعامل شهرک های صنعتی استان تهران هر گونه خرید و فروش زمین در شهرک‌های صنعتی اقدامی غیر قانونی است، تصریح کرد: قیمت زمین در شهرک‌های صنعتی مختلف متفاوت و اغلب با جنبه‌های حمایتی است، اما به طور متوسط ۶۰۰ تا ۷۰۰ هزار تومان است که به صورت نقد و اقساط، با ارائه تنفس در شروع پرداخت‌ها و با امکان ارائه مشوق‌های بیشتر وجود دارد. رقم‌های بالایی که به گوش شما رسیده به واحدهای صنعتی مربوط است نه زمین‌های واقع در شهرک‌های صنعتی.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۶ ۰۸ مهر ۱۴۰۰
با سلام . بهر حال ضعف مدیریت در دولت های قبلی باعث شده که تعدای بسیار زیاد اجناس و کالا از قبیل خودرو . لوازم خانگی و صنعتی با تنوع بسیار زیاد وارد کشور شود که نباید در این حد وارد می شد . مردم نیاز به قطعات دارند خوشبختانه شرکتهای دانش بنیان بسیار خوب و قطعه سازان بسیار مجرب در ایران وجود دارد که می توانند قطعات مورد نیاز مردم را تولید کنند . این نیازز به حمایت مدیران وزارت صمت . بانکها خودرو سازی و لوازم خانگی و صنعتی دارد که از انها حمایت کنند. اما بنطر می رسد قدرت وارد کنندگان خیلی بیشتر از قدرت مدیران وزارت صمت . مدیران خودرو سازی. لوازم خانگی و صنعتی است .چون یا در بازار پیدا نمی شود و اگر پیدا شود با قیمت بسیار زیاد وجود دارد . انتظار از صدا و سیما و روزنامه ها است که بگردند و ببیند که چرا این قطعات در ایران ساخته نمی شود انها هم خودشان را فقط به مسایل دیگر و گفتن مشکلات مشغول کرده اند . هیچ کدام راهکار نشان نمی دهند .
آخرین اخبار