متخصص طب سنتی گفت: گردو دارای خواص فراوانی از جمله تقویت مغز است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، کاظمینی متخصص طب سنتی گفت: مغز گردو دارای خواص فراوانی است و به دلیل داشتن امگا۳ سبب تقویت مغز و حواس می شود و شکل گردو مانند مغز انسان است.

او بیان کرد: گردو دارای خاصیت ملینی خوبی به خصوص برای سالمندان است که به علت داشتن بدن سرد برای درمان یبوست گردو را با انجیر مخلوط کنند.

کاظمینی گفت: گردو در فصل های مختلف طبع متفاوتی دارد گردو در این فصل گرمی و خشکی کمتری نسبت به گردو یکسال قبل دارد.

او اظهار داشت: اگر مدتی مغز گردو بماند اکسید و فاسد می شود و ایجاد مسمومیت می کند همچنین در مورد سایر مغز ها نیز در صورت داشتن این حالت قابل خوردن نیست.

متخصص طب سنتی اظهار داشت: بهترین شکل نگهداری مغزها مانند گردو در داخل پوسته سخت خودشان است.

او گفت: پنیر و گردو یک ترکیب مفید اما چاق کننده است و افراد می توانند در وعده شام استفاده کنند همچنین مصرف گردو همراه پنیر سبب افزایش جذب کلسیم آن می شود.

متخصص طب سنتی تصریح کرد: گردو برای افرادی که دلپیچه، ریفلاکس و ترش کردن معده دارند مفید است.

او عنوان کرد: اگر افراد با مصرف گردو که دارای گرمی و خشکی زیاد است دچار آفت دهان می شوند باید آن را همراه انار ترش یا سکنجبین استفاده کنند که اثرات گرمی و خشکی گردو را اصلاح کنند.

انتهای پیام/ غ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.