کارشناس امور تغذیه گفت: مُشتک یزدی غذای کاملی بوده و در گروه نان و غلات قرار می‌گیرد.

علی عزیزی متخصص علوم تغذیه در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، گفت: مُشتک یک غذای سنتی یزدی است که از ترکیب نان خشک، پنیر گردو، پیاز و کشک تهیه می‌شود و از گذشته مردم یزد آن را به عنوان میان وعده میل می‌کردند.

او افزود: این غذا به دلیل داشتن کشک و پنیر کلسیم زیادی داشته و برای رشد کودکان بسیار مفید است و باید در برنامه غذایی کودکان گنجانده شود.

متخصص علوم تغذیه ادامه داد: همچنین گردوی استفاده شده در این غذا به عنوان مکمل نان و پنیر فسفر زیادی دارد و برای رشد مغزی کودکان مفید و ضروری است.

عزیزی ادامه داد: مُشتک علاوه بر داشتن پروتئین، سرشار از ویتامین بوده و انرژی زیادی دارد.

این کارشناس امور تغذیه با اشاره به این مطلب که مُشتک در طبقه بندی غذایی در گروه کربوهیدرات قرار می‌گیرد تصریح کرد: مُشتک غذای کاملی است که می‌تواند جایگزین وعده اصلی غذایی نیز بشود.

همچنین مواد اولیه سالمی داشته و فاقد افزودنی‌های ناسالم است.

مشتک این میان وعده اصیل و ناملموس یزد اخیرا در فهرست آثار ملی به ثبت رسید.

انتهای پیام/ی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.