مدیر جهادکشاورزی شهرستان نی ریز از پایان برداشت آلوبخارای دیم از باغ‌های این شهرستان خبر داد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، علیرضا بصیری، مدیر جهادکشاورزی شهرستان نی ریز از پایان برداشت آلوبخارای دیم در نی‌ریز خبر داد و گفت: عمده سطح زیر کشت این محصول در منطقه مشکان به مساحت ۲۲۵ هکتار واقع شده که ۲۱۰ هکتار آن بارور است.

او افزود: عملیات برداشت آلوبخارا از اواخر مردادماه آغاز شد و در دهه اول شهریورماه به پایان رسید.

 بصیری تصریح‌کرد: عملکرد محصول آلو بخارای‌تر با توجه به خشکسالی و سرمازدگی در سال جاری ۲۱۰ تن بوده که نسبت به شرایط طبیعی با افت ۴۲۰ تنی مواجه هستیم.

او خاطرنشان‌کرد: این محصول به صورت سالم، کاملا ارگانیک و بدون استفاده از هیچگونه کود و سموم شیمیایی تولید می‌شود.

بصیری به مصارف این محصول نیز اشاره و اظهار کرد: انواع مختلف آلو در تهیه غذا‌های مختلفی مانند مرغ، کوفته، خورشت اسفناج و فسنجان به‌کار می‌رود.

انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.