یک متخصص تغذیه گفت: سبزیجات هرچقدر دارای رنگ دانه‌های بیشتری باشند، برای تقویت سیستم ایمنی بدن بهتر خواهند بود.

خدیجه رحمانی، متخصص تغذیه در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد:  مهم ترین عامل در بحث تغذیه، دریافت روزانه همه مواد غذایی مفید است. انرژی، پروتئین، چربی‌های لازم ، ویتامین‌ها و مواد معدنی ۵ گروه مواد مغذی هستند که باید روزانه به مقدار کافی دریافت شوند.

او افزود: اگر خللی در مصرف مواد غذایی ایجاد شود، ممکن است دچار کمبود یا زیاد مصرف کردن بی رویه مواد غذایی شویم. بنابراین نباید از مصرف غلات، لبنیات، گوشت، سبزیجات غافل شویم.

این متخصص تغذیه ادامه داد: اگر یک گروه از مواد مغذی ضروری کم و زیاد دریافت شود، موجب اختلال در سیستم ایمنی بدن می‌شود، بنابراین باید تعادل در مصرف مواد غذایی رعایت شود.

او گفت: افراد برای بالا بردن سیستم ایمنی بدن بهتر است از آنتی اکسیدان‌های بیشتری استفاده کنند. ویتامین های E و C مهمترین آنتی اکسیدان های تغذیه‌ای در خوراکی هایی که مصرف می‌کنیم، هستند.

این متخصص تغذیه تاکید کرد: رنگ دانه‌های مختلف در میوه‌های رنگی نیز خاصیت آنتی اکسیدانی دارند. فراموش نشود که هویج تنها ماده غذایی نیست که بتواند در برابر کرونا خودی نشان دهد، بلکه مواد دیگری هم هستند که می‌توانند به خوبی عمل کرده و کمک کننده خوبی برای تقویت سیستم ایمنی بدن باشند. تمام صیفی‌جات‌ دارای آنتی اکسیدان هستند و این قابلیت را دارند که بتوانند دربرابر بیماری‌های عفونی مقاومت کنند.

رحمانی بیان کرد: در بحث کرونا نه تنها باید تمام گروه‌های غذایی را دریافت کنیم، بلکه نیاز داریم سیستم ایمنی بدنمان را قوی‌تر کنیم. سبزیجات هرچقدر دارای رنگ دانه‌های بیشتری باشند، برای تقویت سیستم ایمنی بدن بهتر خواهند بود. در بین مواد مغذی نه تنها سبزیجات بلکه میوه‌ها هم می‌توانند نقش موثری در تقویت سیستم ایمنی بدن داشته باشند. 

این متخصص تغذیه بیان کرد: حتما هنگام شام و ناهار یک و نیم لیوان سبزیجات پخته مصرف کنید، این مورد را اصلا از برنامه غذایی خود حذف نکنید. تمام صیفی‌جات اعم از گوجه فرنگی، کدو تنبل رنگدانه دارند که می‌توانند در تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار خوب عمل کنند.

او یادآوری کرد: البته بخش اعظمی از سیستم بدن را پروتئین‌ها  تشکیل می‌دهند، برای مثال تخم مرغ حتی از گوشت هم بیشتر حاوی پروتئین است. افراد مبتلا به کرونا و حتی سالم فراموش نکنند که باید بطور کافی آب بنوشند. مهم‌ترین نکته در مصرف مواد غذایی به خصوص با شرایط کرونا مصرف خوراکی‌های زود هضم همراه روغن‌های مناسب است.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.