استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: شاخص محرومیت استان کاهش پیدا کرده است و نسبت به میانگین کشوری در رتبه خوبی نسبت به استان‌های کمتر توسعه یافته قرار داریم.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، اقبال عباسی استاندار چهارمحال و بختیاری در جلسه معارف مدیران اظهار داشت: طبق آخرین آمار ارائه شده شاخص محرومیت استان کاهش پیدا کرده است و نسبت به میانگین کشوری در رتبه خوبی نسبت به استان‌های کمتر توسعه‌یافته قرار داریم، قطعا مدیران در این مدت زحمات زیادی کشیده‌اند، اما نواقص و نقاط ضعفی نیز وجود داشته است.

او با تاکید بر اینکه تلاش شد توزیع اعتبارات و امکانات در شهرستان‌ها بر اساس عدالت انجام شود، افزود: عموما ۳۰ درصد از بودجه کشور در استان‌ها توسط استاندارن توزیع می‌شود و عمده اعتبارات به پروژه‌های بزرگ ملی اختصاص پیدا می‌کند.


بیشتر بخوانید


عباسی اضافه کرد: طبق روال اعتبارات استانی در شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان و بر اساس یکسری شاخص‌ها بین شهرستان‌ها توزیع می‌شود، امکان دارد به یک شهرستان به دلیل دارا بودن پروژه زیرساختی دارای اولویت مانند راه، راه‌آهن، پروژه آبرسانی و ... اعتبار بیش‌تری اختصاص پیدا کند، اما نهایت سعی بر این بوده که در توزیع اعتبارات عدالت را رعایت کنیم.

او با اشاره به اقدامات صورت گرفته در چهار سال گذشته، ادامه داد: طبق آخرین آمار ارائه شده شاخص محرومیت استان کاهش پیدا کرده است و نسبت به میانگین کشوری در رتبه خوبی نسبت به استان‌های کمتر توسعه‌یافته قرار داریم، قطعا مدیران در این مدت زحمات زیادی کشیده‌اند، اما نواقص و نقاط ضعفی نیز وجود داشته است.

عباسی در ادامه با اشاره به اینکه در هفته دولت امسال ۱۱۳ طرح عمرانی با اعتباری بالغ بر ۳۲۵ میلیارد و ۴۶۰ میلیون تومان افتتاح و به بهره‌برداری رسید، گفت: با بهره‌برداری از این پروژه‌ها برای ۹۴۶ نفر به‌صورت مستقیم اشتغالزایی شد، همچنین عملیات اجرایی ۳۰ پروژه با برآورد اعتبار ۲۳۹ میلیارد و ۳۲۷ میلیون تومان در هفته دولت آغاز شد.

او افزود: در طول چهار سال گذشته ۸۵ روستا در استان گازرسانی شد که به طور متوسط هزینه گازرسانی به هر خانوار در این مناطق ۳۵ میلیون تومان بود، در صورتی که شرکت گاز تنها ۱۲ میلیون تومان هزینه بابت گازرسانی به هر خانوار را متقبل می‌شود، بخشی از اعتبارات این موضوع از منابع استانی تامین شد.

عباسی با اشاره به افزایش تخت‌های بستری در بیمارستان‌های چهارمحال و بختیاری در طول چهار سال گذشته، خاطرنشان کرد: تعداد تخت‌های بستری از ۱۱۵۵ تخت در سال ۹۶ به ۱۸۱۲ تخت در سال ۱۴۰۰ افزایش یافت، همچنین تعداد تخت‌های اقامتی در این مدت از ۹۳۰ تخت به ۲۳۸۸ تخت افزایش پیدا کرد.

او برق‌رسانی به ۳۵ روستای دوردست، تخصیص ۱۰۷ میلیارد تومان اعتبار ملی به بحث ایجاد شبکه جمع‌آوری فاضلاب در هفت شهر و ۴۰ روستا، احداث ۳۵۰۰ واحد مسکن محرومان، تکمیل و تحویل ۵۰ مدرسه، آغاز عملیات اجرایی ۳۵ مدرسه و ۳۰۰ کلاس درس، احداث ۲۵۰ مسکن خیری و احیای ۸۰ واحد راکد صنعتی را از مهم‌ترین اقدامات دولتمردان در چهارمحال و بختیاری در چهارسال گذشته برشمرد.

عباسی در پایان در خصوص پروژه آبرسانی بن به بروجن، توضیح داد: این پروژه در سال ۹۶ عملا تعطیل بود، اما خوشبختانه از سال گذشته بالغ بر ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار به این پروژه تخصیص پیدا کرد، از ۱۱۵ کیلومتر لوله‌گذاری مسیر اصلی این پروژه حدود ۱۰۰ کیلومتر انجام شده، احداث تصفیه‌خانه و ایستگاه‌های پمپاژ رو به اتمام است و تنها در بحث احداث آبگیر دچار مشکل هستیم.

انتهای پیام/ف

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.