مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رفسنجان گفت: سالانه ۲۰۰ تن مغز سبز از باغ‌های پسته رفسنجان برداشت می‌شود که بیشتر برای شیرینی پزی کاربرد دارد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، حاج عبداللهی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رفسنجان گفت: از نیمه دوم شهریور فصل برداشت پسته در رفسنجان آغاز می‌شود، اما برداشت مغز سبز قبل از فصل برداشت پسته انجام می‌شود و مغز سبز برای مصارف شیرینی و استفاده در بستنی‌ها و دیگر مصارف در صنایع غذایی کاربرد دارد و طی سال‌های اخیر محصولاتی نظیر کره پسته و…هم از مغز پسته تولید شده است.

او افزود: فصل برداشت مغز سبز مردادماه است و مصرف عمده مغز‌های سبز در شیرینی‌سازی و ساخت شیرینی‌های گران‌قیمت است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رفسنجان گفت: سالانه ۲۰۰ تن مغز سبز از باغ‌های پسته رفسنجان برداشت می‌شود.

حاج‌عبداللهی تصریح کرد: بعضی از کشاورزان مقداری از محصول پسته خود را به‌صورت مغز سبز برداشت و روانه بازار می‌کنند.

او بیان داشت: محصول پسته رفسنجان طعم بی‌نظیر و خاصی دارد که در جهان بسیار مشهور است.

انتهای پیام/ی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
مریم سنجری
۰۹:۵۵ ۱۰ شهريور ۱۴۰۰
درود بر غیرتت شیر مرد اسفندقه