به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، اکبر سپهری وفا رئیس اتحادیه قصابان و آلایش دامی همدان گفت:قیمت دمبه در فصل تابستان گرانتر از فصول دیگر است چرا که با گردش دامها در فضای باز چربی کمتری جذب گوشت میشود.
او با اشاره به اینکه میزان تقاضای بالا از سوی رستورانها برای خرید دمبه از دیگر عامل افزایش قیمت است گفت: با شروع فصل سرما و نگهداری دامها در محیط بسته، میزان جذب چربی به گوشت بیشتر است.
رئیس اتحادیه قصابان و آلایش دامی همدان درادامه بیان کرد: در فصل زمستان دمبه کاهش قیمت خواهد داشت، اما در حال حاضر با قیمت ۹۰ تا ۱۰۰ هزار تومان به دست مصرف کننده میرسد.
سپهریوفا گفت: با افزایش قیمت گوشت دمبه نیز گران خواهد شد چرا که یک کالای جدا نبوده و همراه گوشت به فروش میرسد.
انتهای پیام/م