رئیس اتحادیه نان برنجی پزان کرمانشاه گفت: واحد‌های این صنف از زمان شیوع بیماری کرونا با کاهش فروش حداقل ۵۰ درصدی مواجه شده اند.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، مجتبی صفایی  رئیس اتحادیه نان برنجی پزان کرمانشاه با بیان اینکه مشاغل مرتبط با گردشگری و سفر از مهمترین گروه‌های آسیب دیده از شیوع کرونا بوده اند، افزود: در این بین صنف نان برنجی پزان هم به شدت با رکود و کاهش فروش مواجه شده اند، زیرا فروش آن‌ها ارتباط مستقیمی با سفر‌های مردم دارد.

به گفته او فروش واحد‌های تولید و پخت نان برنجی و سایر شیرینی‌های سنتی کرمانشاه حداقل ۵۰ درصد بواسطه شیوع کرونا کاهش یافته است.

رئیس اتحادیه نان برنجی پزان کرمانشاه با اشاره به فعالیت ۳۰۰ کارگاه پخت و عرضه نان برنجی در کرمانشاه، ادامه داد: از ابتدای شیوع کرونا تعدادی از این واحد‌ها به دلیل رکود و کاهش فروش، درخواست ابطال پروانه داشته اند.

صفایی بیان داشت: متاسفانه آنطور که باید حمایت جدی از این گروه و سایر مشاغل آسیب دیده از کرونا صورت نگرفته است.

او با بیان اینکه بسیاری از رسته‌های صنفی به شدت از شیوع کرونا آسیب دیدند که صنوف مرتبط با ورود مسافر و گردشگر آسیب بیشتری دیدند، یادآور شد: امید آن می‌رود با گسترش واکسیناسیون و بهبود شرایط بیماری کرونا، وضعیت این مشاغل نیز بهتر شود.

انتهای پیام/ق

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.