به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، محمدحسن درخشان مسئول توسعه شبکه و ارتقاء سلامت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: اگر در تماس با فرد مبتلا به کرونا بودهاید و یا مشکوک به این هستید که آیا مبتلا شدهاید یا خیر، میتوانید تا دو هفته تزریق دز دوم واکسن را به تاخیر بیندازند. اگر در این دوهفته علائمی ظاهر نشد و مطمئن شدید که آلوده نیستند میتوانید برای تزریق واکسن اقدام کنید، اما در صورتی که علائم ابتلا به کرونا را دارید و یا تست شما مثبت شده است باید تزریق واکسن را تا ۴ هفته به تعویق بیندازید.
او افزود: در پایگاههای واکسیناسیون اقدامات و خدمات جانبی نیز با هدف انجام یک واکسیناسیون باکیفیت انجام میگیرد، از جمله این اقدامات تریاژ اولیه و ارائه مشاورههای پزشکی است. افرادی که علائمی از بیماری را دارند یا مشکوک هستند، سابقه تماس با بیماران کووید در هفته اخیر را داشتهاند یا بیماری خاصی دارند که احیانا محدودیتی برای واکسیناسیون آنها ایجاد میکند شناسایی و راهنمایی میشوند. علاوه بر این آموزشهایی درخصوص تمهیداتی که بعد از واکسیناسیون باید انجام دهند، ارائه میشود. پزشک در این مراکز مستقر است تا درصورت بروز اتفاق برای مراجعهکنندگان اقدامات لازم را انجام دهد.
بیشتر بخوانید
مسئول توسعه شبکه و ارتقاء سلامت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ضمن تاکید بر اینکه میزان استقبال در پایگاههای واکسیناسیون مستقر در حاشیه شهر درصد مراجعهکنندگان کمتر است، ادامه داد: مراجعات در پایگاههایی که در هسته مرکزی شهر است عمدتا بیشتر و بسیار رضایتبخش است. تابع ظرفیت پایگاهها و بسته به اینکه چه تعداد تیمی آنجا مستقر هستند، نوبتدهی صورت میگیرد و خدمات ارائه میدهند.
درخشان بیان کرد: همه علما، دانشمندان و صاحبنظران متفقالقول هستند که بهترین واکسن در دسترسترین واکسن است و هرچه زودتر واکسن تزریق شود بهتر است. به هیچ عنوان صبر نکنید که واکسن خاصی موجود شود و بعد برای تزریق آن مراجعه کنند. طبق تحقیقات انجام گرفته کسانی که واکسینه شدهاند، در صورت ابتلاء به کرونا با عوارض بسیار کمتری مواجه میشوند؛ بنابراین پیشنهاد میکنیم حتما افراد براساس نوبتدهی برای انجام واکسیناسیون مراجعه کنند.
منبع: ایسنا
انتهای پیام//م.م