محمود نیلی احمدآبادی رئیس دانشگاه تهران در گفتوگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره تفاوت ورود به شغل میان فارغ التحصیلان دانشگاههای دولتی با دانشگاههای آزاد اظهار کرد: طرح رصد اشتغال فارغ التحصیلان از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به دانشگاهها ابلاغ شده و روسای دانشگاهی هم آن را رعایت میکنند.
او افزود: بخش نسبتا زیادی از دانشجویان کارشناسی دانشگاههای دولتی و بزرگ و معتبر ایران برای ادامه تحصیل در مقطع ارشد وارد میشوند، اما بعد از فارغ التحصیلی تصمیم به ترک کشور میگیرند.
نیلی احمدآبادی تصریح کرد: بیشتر دانشجویان کارشناسی ارشد هم یا تصمیم به ادامه تحصیل در مقطع دکتری میگیرند یا اینکه بعد از فارغ التحصیلی در مقطع ارشد به کشورهای دیگر مهاجرت میکنند.
رئیس دانشگاه تهران گفت: در طرح رصد فارغ التحصیلان هم با این موضوع مواجه بودیم که به دلیل خروج افراد از کشور نمیتوانستیم به راحتی آمار اشتغال آنها را دریافت کنیم. به همین علت اینگونه ارزیابیها دقیق نیست و دستگاههای دولتی و شرکتها ترجیح میدهند فارغ التحصیلان کارآمدتر را جذب بازار کار کنند.
نیلی احمدآبادی با بیان اینکه بحث مهارت افراد در اشتغال مطرح است، تاکید کرد: مهارت و کارآمدی فارغ االتحصیلان باعث راحت پیدا کردن شغل و کار مناسبتر خواهد شد.
رئیس دانشگاه تهران اضافه کرد: ما به عنوان دانشگاه تقریبا شاهد بودیم که فارغ التحصیلان و نخبگان علمی بعد از مدتی به شغل مورد نظر خود دست مییافتند و بخشی از آنها هم کارآفرینی میکنند و شغل مورد نظر خود را ایجاد میکنند که این موضوع به عنوان نیروی قوت شناخته میشود و میتواند تا درصدی باعث سختتر رشد رصد اشتغال فارغ التحصیلان شود.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/