مدتی قبل زن جوانی که راهی لندن بود به فرودگاه امام خمینی (ره) رفت، اما زمانی که وسایلش را در قسمت کنترل بار قرار داد، پلیس فرودگاه به یکی از کارتنها که حاوی غذای سگ بود، مشکوک شد.
قوطیها خیلی حرفهای بستهبندی شده بود، اما وقتی مأموران فرودگاه با دقت قوطیها را مورد بررسی قرار دادند مشخص شد داخل قوطیها، به شکل ماهرانهای تریاک جاسازی شده است.
مأموران موفق شدند ۱۶ کیلوگرم مواد مخدر را از داخل قوطیها بیرون بیاورند و بدین ترتیب زن جوان بازداشت شد. او در تحقیقات ادعای عجیبی مطرح کرد و گفت: معمولاً افرادی که قصد رفتن به خارج یا بازگشت به کشور دارند، اگر بارشان زیاد نباشد، افرادی که خانواده یا دوستانشان در مقصد هستند، میخواهند که برایشان وسیله جابهجا کنی.
بار ۵۰ پوندی
او ادامه داد: گروههایی در فضای مجازی هست که داخل آن اعلام میکنیم قصد رفتن به خارج داریم و کسانی که عضو هستند اگر وسیلهای برای انتقال داشته باشند پیام میدهند که در ازای پرداخت مقداری پول یا تقبل هزینه بلیت، بارشان را منتقل کنیم، من هم قصد رفتن به لندن داشتم و در گروه اعلام کردم که میخواهم کشور را ترک کنم و اگر کسی وسیله یا بار داشته باشد میتوانم از تهران به لندن ببرم. ساعاتی بعد مردی وارد گفتوگوی خصوصیام در تلگرام شد و از من خواست قوطیهایی را که حاوی غذای سگ هستند برای او به لندن ببرم و در ازای این کار ۵۰ پوند به من داد. من هم که از ماجرا بیخبر بودم قبول کردم و قرار شد قوطیها در فرودگاه امام خمینی (ره) به دستم برسد. طبق قرار، مرد موتورسواری قوطیها را برایم آورد و من هم با وسایل خودم وارد فرودگاه شدم.
گفتنی است پرونده زن جوان به دستور بازپرس شعبه چهار دادسرای ناحیه ۲۴ در اختیار کارآگاهان مبارزه با مواد مخدر قرار گرفت. کارآگاهان با بررسی دوربینهای فرودگاه موفق شدند مرد موتورسوار را شناسایی و دستگیر کنند، اما او اظهار بیاطلاعی کرد و گفت: راننده موتور اینترنتی هستم و ساعتی قبل از آنکه به فرودگاه بیایم، شخصی درخواست موتور داد و من هم قبول کردم. به محل مبدأ که رفتم، مرد جوانی ایستاده بود و قوطیها را به من داد و هزینه را پرداخت کرد.
در ادامه تحقیقات، کارآگاهان دریافتند که مرد موتورسوار واقعیت را میگوید و از سویی استعلام شماره تلفنی که با آن موتورسیکلت اینترنتی درخواست شده بود نشان میداد با هویت مرد کارتنخوابی تماس گرفته شده است. بدین ترتیب کارآگاهان در این شاخه از تحقیقات نیز با بنبست مواجه شدند.
قاچاق مواد با کمک مسافران
در حالی که بررسیها ادامه داشت، کارآگاهان با دو مورد مشابه دیگر مواجه شدند. یکی از محمولهها ۵۶۲ کیلوگرم شیشه بود که به صورت حرفهای در قوطیهای روغن حیوانی جاسازی شده بود، اما سومین مورد که آن هم از یک مسافر لندن کشف شد، ۱۹ کیلوگرم تریاک و ۲۰۰ گرم متادون بود که در بستهبندی چای جاساز شده بودند.
هر دو مسافر که متهم به حمل مواد مخدر هستند در تحقیقات مدعی شدند در گروه تلگرامی با مردی به نام احسان آشنا شدهاند. احسان از آنها خواسته وسایلی را به لندن منتقل و در ازای آن ۵۰ پوند دریافت کنند. مسافران مدعی شدند از ماجرای جاسازی مواد مخدر بیاطلاع بودند.
در جستوجوی متهم
در ادامه تحقیقات، کارآگاهان موفق شدند هویت فرد سفارشدهنده را در کشور انگلیس شناسایی کنند. مرد جوانی به نام احسان عزیزی که حدود ۱۰ سال است در لندن اقامت دارد و هرازگاهی به کشورهای دیگر نیز سفر داشته است. با شناسایی هویت این مرد، بازپرس شعبه ۴ دادسرای ناحیه ۲۴ از پلیس بینالملل خواست برای دستگیری مرد قاچاقچی وارد عمل شوند. همچنین با انتشار تصویر بدون پوشش گرداننده باند قاچاق مواد مخدر در رسانهها، از کسانی که متهم را میشناسند یا اطلاعاتی از او دارند خواست به شعبه ۴ دادسرا یا پلیس مواد مخدر اطلاع دهند.
منبع: روزنامه ایران
دانا شوندو گول افراد داخل سایت ها را به هیچ وجه نخورند
و درس عبرتی برای بقیه مردم بشه
اعتماد میکنند...
ان هم 50 پوند ...واقعا که
خارجی ها اصلا به هیچکس اعتماد نمیکنند مگر گول ازدواج و عشق و عاشقی فیک رابخورند. که توسط انها مواد جابجا بشه