پژوهشگران دریافتند که با میزان آمینو الکل اسفنگوزین می‌توان تعیین کرد که بیمار به چه شکلی تحت کووید۱۹ قرار می‌گیرد.

به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، دانشمندان دانشگاه پزشکی کارولینای جنوبی با بررسی حدود ۴۰۰ نمونه خون از افراد سالم و بیمارانی که مبتلا به ویروس کرونا با درجات مختلف شده بودند را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند.

محققان دریافتند افرادی که دچار کووید۱۹ بدون علامت می‌شوند، غلظت اسفنگوزین و پروتئین دخیل در تولید آن سرامیداز اسیدی، افزایش می‌یابد. در غلظت کم اسفنگوزین، علائم مختلف کووید۱۹ پدیدار می‌شود. به طور کلی، سطوح این ماده در بیماران مبتلا به عفونت علامت دار کووید۱۹ تا ۱۵ برابر کمتر از افراد سالم است.

دانشمندان معتقدند که این شاخص می‌تواند شدت دوره بیماری را با دقت ۹۹ درصد تعیین کند. با این حال چنین تحقیقاتی گران است و نمی‌تواند در همه جا اجرا شود.

انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.