به گزارش حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از اسپوتنیک، نتایج یک مطالعه نشان میدهد فعالیتهایی مانند خواندن، نوشتن و بازی کردن میتواند مغز را در برابر شرایط زوال عقل مقاوم کند.
محققان میگویند افراد مسنی که در این فعالیتها شرکت میکنند میتوانند شروع آلزایمر را پنج سال به تأخیر بیندازند.
آلزایمر (AD) یک اختلال عصبی است که طبق اعلام مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری (CDC)، در سال ۲۰۲۰، حدود ۵.۸ میلیون نفر مبتلا به این بیماری در ایالات متحده زندگی میکنند. علائم اولیه این بیماری شامل مشکلات حافظه و گیجی است در حالی که علائم شدیدتر، عدم توانایی در برقراری ارتباط و تشنج را ایجاد میکند. در حال حاضر هیچ راهی برای جلوگیری، بهبود یا توقف پیشرفت آلزایمر وجود ندارد.
مطالعات قبلی نشان داده که فعالیت های تحریک شناختی، مانند خواندن با خطر کمتری در کاهش شناخت ارتباط دارد و عده ای از محققان می گویند این فعالیت ها با افزایش ذخیره شناختی باعث تأخیر در بروز علائم شناختی مربوط به آلزایمر می شود. به تازگی، دانشمندان از مرکز پزشکی دانشگاه راش در شیکاگو مطالعه ای انجام داده که رابطه بین سطح فعالیت شناختی و سن شروع آلزایمر را به همراه مجموعه ای از عوامل دیگر بررسی کردهاند.
این مطالعه نشان می دهد که داشتن شیوه زندگی شناختی فعال میتواند علائم شناختی بیماری آلزایمر و اختلالات مربوط به آن را تا چندین سال به تعویق بیندازد.
انتهای پیام/
در بین قدیمی ها که مقید بودند حتی تاآخر عمرشان هم هوش هواس درستی داشتند و هم مشکلات روحی وروانی مداشتند.