به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور تهیه تیکا ماسالا با گل کلم را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.
مواد لازم
۱/۲ فنجان خامه ترش یا ماست یونانی
۲ قاشق غذا خوری روغن نباتی
۱ قاشق غذا خوری پودر خمیر
۱/۱ قاشق چای خوری پاپریک شیرین
نمک
۱ عدد گل کلم، تقسیم به گلها کوچک (حدود ۴ فنجان)
۳ حبه سیر، تقریبا خرد شده
یک زنجبیل تازه ۱/۲ اینچی، خرد شده
۱ پیاز کوچک زرد، خرد شده
۲ قاشق چای خوری کاری
۲۸ اونس پوره گوجه فرنگی بدون نمک
۱۴ اونس نخود پخته
۱ فنجان نخود فرنگی یخ زده
۲ قاشق غذا خوری کره
۳ قاشق غذا خوری نخود سبز خرد شده
۶ فنجان برنج قهوهای پخته شده
یک اسلایس لیمو تازه
طرز تهیه تیکا ماسالا با گل کلم
گام اول: ۲ قاشق غذا خوری خامه ترش، ۱ قاشق غذا خوری روغن، ۱ قاشق غذاخوری آب، یک و نیم قاشق چای خوری پودر کاری، ۱/۲ قاشق چای خوری پاپریک و ۱/۴ قاشق چای خوری نمک را در یک کاسه متوسط ریخته و سپس گل کلم را که ریز کرده ایم را اضافه کرده و خوب مخلوط کرده و هم میزنیم.
گام دوم: در همین حال، سیر، زنجبیل، پیاز و ۲ قاشق غذا خوری آب را در یک غذا ساز میریزیم تا کاملا له شوند.
گام سوم: ۱ قاشق غذا خوری روغن را در یک قابلمهی هلندی ۶ یا قابلمه تفلون بزرگ بر روی گرمای متوسط حرارت میدهیم، مخلوط پیاز، سس گوجه فرنگی را اضافه کرده و دو و نیم قاشق چای خوری پودر کاری و ۱ قاشق چای خوری فلفل قرمز را اضافه کنید؛ و ۴ دقیقه حرارت میدهیم.
گام چهارم: سپس گل کلمها را درون فر قرار میدهیم تا گریل شوند. ۸ ال ۱۰ دقیقه. سپس مواد را با هم مخلوط کرده و با برنج قهوهای میل مینماییم.
منبع:آشپزی ها
انتهای پیام/