به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،موسی خلیل اللهی رییس کل دادگستری آذربایجانشرقی گفت: هر گونه صدور حکم مبنی بر استفاده از پابند الکترونیکی محدود به آرای قضات است که محدوده فیزیکی بهره مندی زندانی از آن را نیز فقط قاضی پرونده تعیین و مشخص میکند.
اویکی از مزیتها و فواید استفاده از پابندهای الکترونیکی را کاهش آمارهای مربوط به ورودی زندانها عنوان کرد و افزود: با توجه به تلاشهای گسترده قوه قضاییه برای کاهش تعداد زندانی ها، استفاده از این فناوری میتواند در آینده تاثیر چشم گیری در این زمینه داشته باشد.
او از اتخاذ تمهیدات لازم در زندانهای آذربایجان شرقی همزمان با شیوع ویروس کرونا خبر داد و اعلام کرد: طی این مدت افزون بر ۱۰۰ هزار فقره مرخصی به زندانیان استان در شهرهای مختلف صادر شده است به گونهای که طی این مدت فضاهای فیزیکی زندانها به طور قابل توجهی خالی شد.
رییس کل دادگستری آذربایجانشرقی با بیان اینکه اقدامات بهداشتی برای حفظ سلامت زندانیان آذربایجان شرقی از زمان شیوع ویروس کرونا انجام شده است، یادآور شد: تاکنون تنها یک مورد فوتی کرونایی در زندانهای استان به ثبت رسیده است و حتی طی ماههای اخیر مورد بستری نیز نداشته ایم.
خلیل اللهی حرکت در مسیر الکترونیکی سازی قوه قضاییه را جزو رئوس طرح تحول در این مجموعه برشمرد و با بیان اینکه ایجاد و تبدیل پروندههای فیزیکی به الکترونیکی به صورت آزمایشی در آذربایجان شرقی آغاز شده است، از این استان به عنوان پیش قراول این طرح در سطح کشور یاد کرد.
اوابراز امیدواری کرد با اجرای موفق این طرح، در آینده نزدیک تمام پروندههای قضایی دادگستری آذربایجان شرقی الکترونیکی شده و اوراق قضایی نیز به طور کامل حذف شوند.
او با بیان اینکه در راستای تحقق سیاستهای تحولی قوه قضاییه در استان اقدامات بسیار خوبی انجام شده است، ادامه داد: آمار و ارقام از کاهش تعداد پروندههای قضایی و نیز رضایت مندی مردم از عملکرد دادگستری استان دلیل آشکار بر تحقق سیاستهای تحولی در این قوه است.
انتهای پیام/