به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه توپک مرغ و چوب شور را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید.
بیشتربخوانید
مواد لازم
سینه مرغ پخته شده
۱ عدد
سیب زمینی پخته شده (کوچک) ۳ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
سیر رنده شده ۵ حبه
پودر پیاز ۱ قاشق چای خوری
نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز، زنجبیل، زعفران به مقدار لازم
کنجد یا چیپس خرد شده به مقدار لازم
چوب شور کنجدی ۱ بسته
روغن به مقدار لازم
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۳۵ دقیقه
طر تهیه :
در ابتدا سیب زمینی را رنده میکنیم. سیب زمینی رنده شده و مرغ پخته خرد شده و تخم مرغ و همه ادویه ها و سیر رنده شده رو داخل مخلوط کن یا غذا ساز ریخته تا خوب مخلوط بشوند.
مواد را به مدت نیم تا یک ساعت داخل یخچال میگذاریم تا حدی خودش را بگیرد.
بعد زمان استراحت در یک ظرف گود روغن ریخته و وقتی خوب داغ شد، از مواد به اندازه گردو برداشته و با دست گرد میکنیم.
در این مرحله هم میشود مواد را بدون چوب شور یا با چوب شور سرخشان کنیم، از نظر من اول توپکها سرخ بشوند و بعد روی چوب شور سوار کنیم . مگر اینکه روغن فراوان استفاده کنید که قشنگ روی توپکها را بگیرد میشود توپکها را روی چوب شور گذاشته و داخل روغن سرخشان کرد، البته با پیچ کم تا کنجد یا چیپس رویش نسوزد.
سایر نکات توپک مرغ و چوب شور
اگه احساس کردید که توپکها شل هستند میتوانید یک مقدار آرد اضافه کنید. ولی وقتی داخل یخچال میماند خودش را خوب میگیرد و انسجام خوبی دارد. از زرد چوبه هم میتوانید جای زعفران استفاده کنید.
منبع: سرآشپز پاپیون
انتهای پیام/