طرقبه با تولید سالانه ۱۵۰ تن  توت خشک سهم عمده‌ای از صادرات خشکبار را به خود اختصاص داده است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، توت میوه ای بهاری به شیرینی عسل است که به دو حالت تازه خوری و خشک مصرف می شود.

شهر طرقبه یکی از قطب های تولید توت خشک در ایران است.کشاورزان اوایل خرداد ماه شروع به برداشت این محصول می کنند و بخش عمده ای از توت این شهر صادر می شود.

توت خشک شهر طرقبه با کیفیت بالایی که دارد یکی از سوغات این شهر است.

طرقبه با تولید سالانه ۱۵۰ تن  توت خشک سهم عمده ای از صادرات خشکبار را به خود اختصاص داده است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.