کارشناس مسئول گیاهان دارویی جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: رتبه نخست کشت و تولید فلفل قرمز در کشور به نام این استان رقم خورده است.

یوسف گازران کارشناس مسئول گیاهان دارویی جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: امسال ۵۶۴ هکتار از زمین‌های کشاورزی خراسان رضوی زیر کشت این محصول رفته است که در ۲ شهرستان داورزن و جغتای قرار دارد.

او: از این میزان سطح زیر کشت، ۱۶ هزار و ۸۷۲ تن فلفل قرمز برداشت می‌شود که در این زمینه نیز خراسان رضوی در کشور سرآمد است.

کارشناس مسئول گیاهان دارویی جهاد کشاورزی خراسان رضوی ادامه داد: محصول فلفل تولیدی در استان علاوه بر مصرف داخلی به کشور‌های همسایه و منطقه نیز صادر می‌شود.

گازران بیان کرد: فعالیت کارگاه‌های فلفل کوبی در ۲ شهرستان داورزن و جغتای که زیر کشت فلفل قرمز قرار دارد برای بیش از سه هزار و ۵۰۰ نفر ایجاد اشتغال مستقیم و غیرمستقیم کرده است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.