شاقوزایی گفت: افزون‌بر ۶۴ کارگزاری با ۳۸ هزار خانوار زیر پوشش بیمه اجتماعی کشاورزان در سیستان و بلوچستان بوده که از این تعداد ۲۳ هزار و ۵۰۰ خانوار فعال و بقیه بیمه شده غیرفعال هستند.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، امان‌الله شاقوزایی مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر سیستان و بلوچستان در نشست با اصحاب رسانه اظهارداشت: بیمه‌اجتماعی به ۲ دسته تقسیم‌بندی می‌شود بیمه خدمات‌درمانی و بیمه بازنشستگی موضوع بیمه اجتماعی عنوان مختصر و مفید بیمه‌های بازنشستگی از کارافتادگی و فوت که ممکن است همراه بیمار یا بدون آن ارائه شود.

او افزود: مبنای بیمه بازنشستگی یا بیمه‌های اجتماعی ایران این است که افراد دوران جوانی زمانی که توان فعالیت و کار دارند مبلغ اندکی از درآمدشان را اندوخته و پس انداز کنند تا در دوران کهنسالی یا از کارافتادگی بتوانند از ذخیره آن سال‌های جوانی بهره‌مند و پس از فوت نیز بازماندگان ایشان از مستمری فوت برخوردار شوند.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر بیان کرد: در مورد مستمری بازنشستگی و پیری کافیست ۱۵ سال حق بیمه خود را بر اساس درآمدی مختلفی که این صندوق مشخص کرده بپردازند و بعد از ۶۵ سالگی بازنشسته و هر ماه مستمری بگیرند.

او  اظهارداشت: تفاوتی ندارد که فرد چقدر سابقه پرداخت حق‌بیمه داشته باشد اگر در جریان یک حادثه ناشی از کار فوت کند یا قصد پرداخت حق بیمه یکسال گذشته را داشته و ارتباط بیمه پردازی قطع نشده باشد افراد واجد شرایط تحت تکفلش مستمری بازماندگان را دریافت می‌کنند.

شاقوزایی تصریح کرد: صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر به روستاییان، عشایر رانندگان حمل بار و مسافر برون شهری در روستاها، رانندگان حمل بار و مسافر در شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر، ساکنان شهرهای ۲۰ هزار نفر و شاغلان فصلی، کارکنان مراکز و شرکت‌های وابسته به نظام مهندسی، کشاورزی، منابع طبیعی و نظام دامپزشکی، شاغلان حوزه بخش کشاورزی، قالیبافان، زنبورداران، صیادان، شاغلان حوزه صنایع دستی، اعضای بسیج و پایگاه های مقاومت و زنان و دختران می‌توانند به صورت مستقل بیمه شوند.

انتهای پیام/ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.