به مناسبت چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، ۶ پروژه در بخش آب و فاضلاب در شهرستان نیکشهر به بهره برداری رسید.

فرامرز دانش سرپرست فرمانداری شهرستان نیکشهر گفت: با توجه به مشکلات و چالش‌های مردم در بخش آب و فاضلاب و به منظور بهره مندی مردم در شهر‌ها و روستا‌های شهرستان نیکشهر به آب شرب سالم، ۶ پروژه در مناطق مختلف شهرستان در دهه فجر ۱۴۰۳ افتتاح و بهره برداری شد.

وی گفت: ۵ هزار متر توسعه شبکه آبرسانی در شهر بنت با اعتباری بالغ بر ۳ میلیارد تومان در محلات حسین آباد، ملندان و خیابان‌های سی پرک و خیام جهت بهره مندی مردم به آب شرب بهداشتی در ایام دهه فجر افتتاح و به بهره برداری رسید.

سرپرست فرمانداری شهرستان نیکشهر افزود: در روستا‌های کلچات و دن گراپ در بخش بنت نیز ۹ هزار متر شبکه گذاری، خط انتقال و تجهیز چاه توسط موسسه خیریه محمد رسول الله و مشارکت آب و فاضلاب با اعتبار ۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان انجام شده است که ۳۵۰ خانوار از نعمت آب شرب پایدار برخوردار می‌شوند.

فرامرز دانش اظهار داشت: پروژه روستای سررود با ۳ هزار متر اجرای شبکه، تجهیز و اصلاح شبکه توزیع روستای بورک بالا با یک میلیارد تومان اعتبار و اصلاح خط انتقال روستای کهورکان با همکاری شورای اسلامی، دهیاری و مردم از دیگر پروژه‌های بخش آب و فاضلاب شهرستان نیکشهر در دهه فجر بود که افتتاح و به بهره برداری رسید.

برچسب ها: پروژه آب ، دهه فجر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.