به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، مورکیان متخصص تغذیه گفت: یکی از دسرهایی که در فصل تابستان استفاده میشود انواع فالوده است که یک نوع آن فالوده یزدی است و از قدیم مردم مصرف میکردند.
او افزود: ترکیبات فالوده یزدی شامل آب، یخ، نشاسته شکر یا شیرین کنندههایی مانند شیرهها و عسل، گلاب، تخم شربتی و تخم ریحان است.
مورکیان ادامه داد: مصرف فالوده از گرمازدگی در دماهای بالا در فصل تابستان جلوگیری میکند.
او گفت: فالوده از نشاسته خوراکی و گاهی صنعتی تولید میشود که نشاسته صنعتی مضر است و تولیدکنندگان توجه داشته باشند که از نشاسته خوراکی دارای مجوز وزارت بهداشت برای تولید آن استفاده کنند.
او تصریح کرد: تولیدکنندگان از یخهای بهداشتی در تهیه فالوده استفاده کنند و حمل و نقل و خرد کردن یخ باید در مغازههای فالوده فروشی نظارت شود.
او گفت: افراد فالوده را از مغازههایی که نکات بهداشتی را رعایت میکنند و مورد تایید هستند تهیه کنند.
متخصص تغذیه گفت: افراد دیابتی و دارای رژیم خاص که باید میزان کمتری کربوهیدرات و انرژی دریافت کنند به دلیل وجود نشاسته و شکر موجود در فالوده در مصرف این دسر محدودیت دارند.
انتهای پیام/ی