گروهی از محققان آلمانی ارتباط بین واکسن‌های شرکت‌های تولید آسترازنکا و جانسون اند جانسون همچنین تشکیل لخته‌های خون را پیدا کرده‌اند.

به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از اسپوتنیک، پروفسور رولف مارشالک گفت: ترومبوز با ناقلین آدنو ویروسی ارتباط دارد و هر دو واکسن ناشی از آن‌ برای انتقال پروتئین سنبله ویروس Sars-Cov-۲ به بدن انسان تزریق می‌شود.

به گفته او، پروتئین سنبله به مایع سیتوزولی سلول سالم هدایت نمی‌شود (این جایی است که ویروس کرونا معمولاً پروتئین تولید می‌کند)، بلکه به هسته می‌رود. پس از آن، قسمت‌هایی از پروتئین سنبله شکافته شده و جهش‌هایی ایجاد می‌کند که نمی‌توانند به غشای سلول متصل شده و باعث ایمن سازی شوند. در عوض، نسخه‌های جهش یافته این پروتئین باعث تشکیل لخته‌های خون در حدود یک نفر از صد هزار نفر می‌شوند.

پیش از این گزارش داخلی شرکت دارویی سوئد-انگلیس آسترازنکا در رسانه‌ها منتشر شده بود. در این مقاله آمده است که تعداد مرگ و میر‌ها پس از استفاده از واکسن فایزر در ۶ کشور اروپایی به طور قابل توجهی بیشتر از واکسن آسترازنکا است.

در ماه آوریل، چندین کشور اروپایی واکسیناسیون با آسترازنکا را به دلیل تشخیص ترومبوز در بیماران واکسینه شده به حالت تعلیق درآوردند. در عین حال سازندگان واکسن بر ایمنی آن اصرار دارند. این شرکت گفت که مطالعه دقیق وضعیت سلامت بیش از ۱۷ میلیون نفر پس از واکسیناسیون، هیچ داده‌ای در مورد افزایش خطر ابتلا به آمبولی ریوی، ترومبوز ورید عمقی یا ترومبوسیتوپنی نشان نداده است.


بیشتربخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
مبینا
۰۰:۲۴ ۰۹ خرداد ۱۴۰۰
خوب پس چرا تزریق واکسن آسترازنیکا را متوقف نمیکنید؟!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۰۱ ۰۷ خرداد ۱۴۰۰
یک نفر از هر صد هزار نفر = صفر
آخرین اخبار