عضو شورای وحدت کارآمدی، تخصص‌گرایی و تلاش برای مقابله با فرآیندهای فسادزا را راهبرد شورای وحدت در انتخابات شورای شهر عنوان کرد.

مهدى وکیل پور عضو هیات اجرایی کمیته انتخابات شوراهای شهر و‌روستای شورای وحدت در گفت‌و‌گو با  خبرنگار احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: شورای شهر یکی از نهاد‌هایی است که فارغ از مباحث سیاسی و جناحی، تخصص گرایی و قدرت تصمیم سازی در آن از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

او افزود: مطالبه‌ امروز شهروندان تشکیل یک شورای کارآمد، تخصصی و تصمیم ساز است تا بتواند در کنار عمل به وظایف ذاتی و قانونی خود در اداره شهر، با جدیت در برابر مسیر‌های فسادزای مدیریت شهری ایستادگی کند.

وکیل پور تصریح کرد: ما با احصاء مشکلات موجود در ساختار‌های شهری و نتایج مطالعات بر رفتار شهروندان و افکارسنجی‌های صورت گرفته، برنامه‌هایی را جهت مصائب و معضلات موجود تدوین و آماده کرده ایم که مجموع این برنامه‌ها در قالب یک گفتمان به صورت منسجم منطبق با مطالبات مردمی است که اکنون باید در معرض آرای عموم قرار گیرد.

عضو شورای مرکزی حزب توسعه و عدالت در ادامه افزود: جریان نیروهاى انقلابى که امروزه بر ذیل چتر شوراى وحدت در عرصه انتخابات آمده‌اند به دنبال حل گرفتارى‌هایی هستند که امروزه شهر با آن‌ها دست و پنجه نرم می‌کند و ما معتقدیم که مسیر اداره شهر می‌بایست به سمت دیگری حرکت کند.

این کارشناس حوزه مدیریت شهری با تاکید مجدد بر مقوله‌ کارآمدی شورا‌ها بیان داشت: تصمیم گیر‌های اعضای شورای شهر به طور کلی بر زندگی مردم تاثیر مستقیم دارد که به عنوان مثال می‌توان به مقوله گرانی مسکن و مشکلات مستأجران اشاره کرد که بخش عمده‌ای از این گرانی نشات گرفته از اقدامات ناصحیح شورا و شهرداری در اخذ عوارض‌های ساختمانی است؛ همچنین در مسئله حمل و نقل عمومى شاهد تصمیمات نامتوازن با زیرساخت‌های شهری و جمعیتی تهران بودیم که این مسأله نیز در ایام شیوع کرونا در قالب چالش‌های گوناگونی خود را نشان داد.

وکیل پور با بررسی وضعیت تاب آوری شهری و لزوم آمادگی تهران در برابر مخاطرات گوناگون گفت: برای حل این معضل، در کنار سایر اقدامات پیشگیرانه می‌بایست به بافت هاى فرسوده توجه ویژه داشته باشیم و همچنین تمرکز جدى بر مناطق جنوبى شهر را در دستور کار شوراى آینده قرار بدهیم.

این فعال سیاسی در پایان خاطرنشان کرد: در بحث حل آسیب‌های اجتماعى و فرهنگى، ما شاهد آن هستیم که شوراى پنجم علیرغم شعار‌های انتخاباتی خود، کارنامه قابل قبولی از خود به جا نگذاشته است؛ در حالی که بخش اعظمی از بار فرهنگی و اجتماعی شهر بر عهده شهرداری تهران است که بودجه‌های مختلفی را در حوزه فرهنگ و مسائل اجتماعی در اختیار دارد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار