استفاده از لیمو به صورت منجمد روشی بهینه برای دریافت خواص آن و مقابله با ۲۲ عامل سرطان‌زاست.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، لیمو قوی‌ترین منبع اسید اسکوربیک در میان میوه‌هاست. از خواص مفید مرکبات در درمان سرماخوردگی و همچنین افزایش قدرت دفاعی بدن استفاده می‌شود.

برخی پژوهش‌های علمی مهم در انگلستان و بر اساس گزارش‌های منتشر شده در fitfoodhouse.net وجود حدود ۲۲ عامل ضد سرطانی را در لیمو ثابت کرده است.

علاوه بر نقش چشمگیر لیمو ترش در تقویت سیستم ایمنی این خوراکی طبیعی خواص بی‌شمار دیگری در تسکین التهابات بدن، جلوگیری از استرس و اضطراب، کمک به مقاومت در برابر فشار‌های روانی، کاهش ریسک ابتلا به سکته و جلوگیری از ابتلا و تشدید آسم دارد.

افزایش ارزش غذایی لیمو ترش یخ‌زده

همان‌طور که می‌دانیم برخی مواد غذایی به صورت منجمد یا کنسرو شده و حتی خشک شده خواص بیشتری نسبت به شکل تازه‌شان دارند و مصرف برخی میوه‌ها به‌صورت خشک به‌جای شکل تازه آن (مانند کشمش به‌جای انگور) به‌علت تغییر در ارزش غذایی و مواد مغذی با یکدیگر تفاوت دارند که یکی از مهم‌ترین آن‌ها لیموترش است.

نکته جالب این است که خواص درمانی لیموترش پس از انجماد ۱۰برابر افزایش می‌یابد. فلاونوئید‌های موجود در لیموی فریزشده منبع دفاعی قدرتمندی برای بدن محسوب می‌شود. همچنین لیموی یخ زده سه برابر بیشتر حاوی ویتامین‌های ای، آ و بی است.


بیشتر بخوانید


میوه‌ای منحصر به فرد

لیموترش سرشار از ویتامین ث روی، پتاسیم، منیزیم و کلسیم است و جزو آن دسته مرکباتی به شمار می‌رود که همه بخش‌هایش قابل استفاده است. اغلب افراد لیمو را بدون پوست استفاده می‌کنند و پوست این میوه که سرشار از خواص پنهان است دور ریخته می‌شود در حالی که استفاده از پوست لیمو برای مقابله با غده‌های سرطانی و تنظیم سطح کلسترول بدن بسیار قدرتمند عمل می‌کند. استفاده از پوست لیمو به عنوان یکی از روش‌های گیاهی و طبیعی برای درمان عفونت‌ها پیشنهاد می‌شود و برای درمان انگل و میکروب‌های قوی می‌تواند استفاده شود.

احیای سیستم‌های بدن

لیموی منجمد را می‌توانید برای چند ماه در فریزر نگهداری کنید و اگر این مخلوط را به یک لیوان آب تمیز اضافه کنید و قبل از صبحانه بنوشید، به احیای بسیاری از سیستم‌های بدنتان کمک می‌کنید. خواص بی‌شمار این نوع استفاده به این دلیل است که آب میوه پس از ذوب شدن سریع‌تر توسط بدن جذب می‌شود. روند شوک انجماد به خلاص شدن از شر مواد مضری که در فرآوری با مواد شیمیایی می‌توانند وارد پوست شوند، کمک می‌کند.

به گفته پزشکان، فواید لیموی منجمد با استفاده منظم از آن افزایش می‌یابد. برای مشاهده تأثیر لیمو باید روزانه ۷۰ - ۷۵ گرم از آن را مصرف کنید. مشاهده فواید لیموی منجمد روی سرطان و رادیکال‌های آزاد در صورت استفاده منظم از آن امکان‌پذیر است. علاوه بر این، ویتامین C و E در ترکیب با فلاونوئید‌ها از متاستاز جلوگیری می‌کند. البته باید توجه داشت استفاده از لیموی منجمد در درمان سرطان باید همزمان با درمان اصلی باشد. استفاده منظم از لیمو به کاهش خطر ابتلا به تومور‌های سرطانی کمک می‌کند، اما قادر به از بین بردن کامل آن‌ها نیست.

منبع: خراسان

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار