امان الله طوقی معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، با بیان اینکه برداشت انبه از اردیبهشت آغاز و تا پایان تیر در سیستان و بلوچستان ادامه دارد، اظهارداشت: انبه در سطح هزار و ۴۰۰ هکتار از باغات میوه استان کشت میشود که هزار و ۱۰۰ هکتار آن بارور و بقیه غیر بارور است.
او ادامه داد: پیشبینی میشود در پایان فصل برداشت ۱۴ هزار و ۱۰۰ تن از این محصول تولید و روانه بازار مصرف شوند.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: با بیان اینکه شهرستانهای سرباز، نیکشهر، قصرقند و چابهار عمده مناطق کشت انبه در این استان محسوب میشوند اظهارداشت: ۹۰ درصد انبه تولیدی در این استان به صورت سبز برای تهیه ترشی برداشت میشود.
او بیان کرد: انبه میوه گرمسیریست و سرشار از ویتامینهای A،B و C، کربوهیدراتها، اسیدهای چرب، پروتئینها ، اسیدهای عالی و مواد معدنی است.
از منظر کارشناسان سیستان و بلوچستان بهشت میوههای گرمسیری به حساب میآید به طوریکه شرایط آب و هوایی گرم، مرطوب و تقریباً استوایی این استان را به خواستگاه متنوعترین میوههای گرمسیری کشور تبدیل کرده، میوههایی خاص که در مزه و نمونه کم نظیر بوده و توجه هر مخاطبی را به خود جلب میکند.
گواوا، چیکو، سیتاپُل، پاپایا، جَم، تمبر هندی، بیرام، جمبولان، کنار، انبه، موز و بسیار نامهای دیگر از جمله میوههای تولیدی جنوب سیستان و بلوچستان بوده که در ظاهر و طعم بینظیر است.
انتهای پیام/ع