به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کلوچه عربی و یا کحک العید، یکی از انواع کلوچههای لذیذ و خوشمزه کشورهای عربی است که در جنوب کشور نیز بسیار معروف و پرطرفدار است. مواد اصلی این کلوچه آرد سفید، شکر و مخلوط پودر زنجبیل، پودر زیره و پودر دارچین میباشد که یک صبحانه و به خصوص میان وعده عالی و لذیذ را فراهم خواهد کرد. میتوانید کلوچه عربی را به راحتی و با مواد در دسترس و ساده در منزل تهیه و طبخ کنید و به همراه چای سرو کنید. این کلوچه ترد و خوشمزه را میتوانید با مخلوطی از مواد میانی مورد نظر خود مثل خرما، گردوی خرد شده و… نیز طبخ کنید و از طعم و مزه آن لذت ببرید. همچنین بر روی این کلوچه نیز میتوانید کمی پودر قند، کنجد و… نیز ریخته و آن را تزئین کنید.
مواد لازم
آرد سفید: ۳ لیوان
شکر: ۱ لیوان
روغن: نصف لیوان
آب: سه چهارم لیوان
بیکینگ پودر: ۱ قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل، پودر زیره و پودر دارچین: به مقدار لازم
بیشتر بخوانید:
آموزش آشپزی؛ از کباب فنلاندی و خوراک سلطان تا دسر مگنولیا با طعم توت فرنگی و وانیل + تصاویر
طرز تهیه
ابتدا شکر را در آب حل کنید.
در یک ظرف جداگانه مواد آرد، بیکینگ پودر، پودر زنجبیل، پودر زیره و پودر دارچین را ریخته و مخلوط کنید.
سپس روغن را اضافه و بعد مخلوط شکر را کم کم به مواد اضافه و هم بزنید.
مخلوط کلوچه را خوب ورز دهید تا به دست نچسبد.
روی ظرف را با سلفون بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید.
سپس خمیر را بر روی سطح صاف که چرب کردید، پهن کرده و صاف کنید.
خمیر کلوچه را در اندازههای مورد نظر برش دهید و در سینی فر چرب شده بچینید.
فر را در دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
سپس کلوچهها را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر بگذارید تا آماده شود.
منبع: غذالند
انتهای پیام/