به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کاری ماهی یه غذای خوشمزه هندیه که باب میل کسایی که عاشق غذاهای پر ادویه و مزه دارن. تندی این غذا باید به حدی باشه که دود از سرتون بلند بشه. این غذا خیلی خوش عطر و خوشمزه ست و کسایی که از بوی زهم ماهی فراری هستن، بی بر و برگرد عاشق این غذا میشن.
مواد لازم
۵ تکه ماهی (شیر)
۲ عدد پیاز (رنده شده بزرگ)
۲ عدد گوجه فرنگی (رنده شده)
۱/۲ قاشق چای خوری دانه خردل
۱/۴ قاشق چای خوری تخم شنبلیله
۱ قاشق چای خوری پودر تخم گشنیز
۱ قاشق چای خوری رازیانه و زیره
به مقدار لازم سیر و زنجبیل (تازه رنده شده)
۱ قاشق چای خوری زردچوبه
کمی نمک
۱ قاشق چای خوری فلفل
۲ قاشق غذا خوری تمر هندی (آب کرده)
بیشتر بخوانید:
دستور تهیه
ماهی رو با ۱/۴ قاشق چایی خوری زردچوبه و ۱ یا ۲ قاشق چای خوری فلفل و کمی نمک خوب مرینیت میکنیم و ۱۵ دقیقه کنار میزاریم.
کمی روغن رو گرم میکنیم و ماهیهای مرینیت شده رو سرخ میکنیم. (هر طرف ۱دقیقه تقریبا) و کنار میزاریم.
در همون روغن دانه خردل و تخم شنبلیله و رازیانه و زیره رو کمی تفت میدیم و بلافاصله پیاز رنده شده رو اضافه میکنیم، کمی که سرخ شد سیر و زنجبیل رنده شده رو هم اضافه میکنیم.
پیازها که طلایی شد گوجه رنده شده رو به همراه زردچوبه و فلفل و تخم گشنیز و کمی نمک اضافه میکنیم حسابی تفت میدیم.
وقتی که تقریبا آب گوجه کشیده شد تمرهندی رقیق شده رو اضافه میکنیم، حدود ۱ تا ۲ لیوان آب میریزیم و مخلوط میکنیم یکی دو تا جوش که زد ماهیهای سرخ شده رو اضافه میکنیم و با حرارت کم میپزیم، حدود ۱۰ دقیقه (ولی زمان پخت به ماهی شما بستگی داره که جوون باشه یا پیر).
نمک غذا رو اندازه میکنیم و با کمی گشنیز تازه گارنیش میکنیم.
کاری ماهی هندی ما آماده است، نوش جان! از پختن و امتحان کردن غذاهای جدید نترسید. خیلی چیزها تو دنیا وجود داره که ما هنوز تجربه شون نکردیم.
منبع: غذاپز
انتهای پیام/
فکر میکنید چند نفر قدرت خرید دارند؟