به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان، میرزایی در جلسه کمیته تخصصی ستاد مناسب سازی با تأکید بر اجرای قانون حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت و ایجاد بستر مناسب جهت دسترسی برابر به فرصتها و امکانات عمومی، گفت: توجه ویژهای به گروه افراد دارای معلولیت شنوایی باید صورت پذیرد تا هنگام آتش سوزی، حوادث ناشی از برق و گاز جان آنها در معرض تهدید نباشد.
او استفاده از اپلیکیشنهای سازمانی در حوادث را یکی از راه کارهای حل این مشکل برشمرد و افزود: خوشبختانه با توجه به برقراری ارتباط مناسب بین ناشنوایان و تکنولوژی میتوان با ساخت و نصب اپلیکیشن ویژه حوادث که به صورت نوشتاری ارتباط برقرار میشود ناشنوایان را یاری داد.
میرزایی ادامه داد: در بسیاری از کشورها در مواقع بروز حوادث از سامانههای موقعیتهای اضطراری کمک میگیرند و فوریتهای پزشکی و آتش نشانی با نصب حسگرهای دارای هشدار دهنده برای ناشنوایان از طریق ویبره به آنها اطلاع میدهند و نیروی خدمات رسان نیز از طریق سامانههای تصویری میتوانند با آگاهی فرد دارای معلولیت به او کمک میکنند.
او استفاده از علائم هشدار دهنده، طراحی اپلیکیشنهای ویژه حوادث افراد دارای معلولیت، تجهیز سازمانها و شهرداری به سامانههای تصویری و نوشتاری را از مهمترین فعالیت هابرشمرد که میتوان در حیطه مناسب سازی و برابری فرصتها جهت افراد دارای معلولیت شنوایی در هنگام بروز حوادث انجام داد.
معاون توانبخشی بهزیستی زنجان از مناسب سازی فیلمهای سینمایی ویژه افراد دارای معلولیت شنوایی خبر داد و گفت: به همت روابط عمومی سازمان بهزیستی کشور و شبکه سلامت روزانه از ساعت ۱۷ فیلمهای ویژه ناشنوایان (با زیرنویس) از شبکه سلامت پخش میشود و این امر در آگاهی و بروز بودن افراد دارای معلولیت شنوایی و شریک شدن در دانستههای عمومی بسیار موثر است.
انتهای پیام/م