به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم، با گذشت بیش از ۱۴ ماه از بحران کرونا در استان قم، مردم و گروههای جهادی و همچنین خیرین و مسئولان اجرایی بهویژه در موجهای نخست و دوم با هم منسجم و یک دل در مبارزه با کرونا وارد عمل شدند. مساجد تبدیل به پایگاه مردمی شد و با گذشت مدت اندکی موج نخست و دوم مدیریت شد و قم به وضعیت مطلوبی رسید، اما دوباره با یک سهلانگاری ساده شرایط قم خطرناک شد.
حجم کاری مدیریت بحران استان قم در یکسال گذشته شاید بهجرئت با چندین سال فعالیت برابری کند و تلاشهای شبانهروزی در قم سبب شد تا این استان در رأس استانهای پیشرو و موفق با مبارزه با کرونا قرار گیرد.
محسن اروجی مدیرکل مدیریت بحران استان قم با اشاره به اقدامات انجامشده در زمینه مدیریت کرونا در این مدت اظهار داشت: طی یکسال گذشته ۷۰ میلیارد تومان از سوی ستادهای مردمی مبارزه با کرونا به آسیب دیدگان کرونایی و تأمین اقلام بهداشتی جمعآوری و ۹۰ درصد اقدامات و برنامههای این ستاد اجرایی شده است.
محسن اروجی عنوان کرد: ۱۷۶ دوره آموزشی در یکسال گذشته در این استان برگزار و ۱۰۲ مانور تخصصی توسط دستگاههای اجرایی قم برگزار شده است.
مدیرکل مدیریت بحران استان قم با اشاره به اجرای طرح غربالگری و همچنین طرح شهید قاسم سلیمانی افزود: در طرح غربالگری کرونا تمام مردم استان غربال و در طرح محله محور شهید سلیمانی نیز بخش زیادی از مردم از خدمات حمایتی و مراقبتی برخوردار شدند.
به گفته اروجی؛ در شرایط بحرانی کرونا ما توانستیم زیرساختهای درمانی استان را توسعه دهیم و در این شرایط بیمارستان امیرالمؤمنین (علیهالسلام) به مدار فعالیت درمانی استان اضافه شد و بیمارستان مادر نیز با پیگیری صورت گرفته بهزودی به بهرهبرداری خواهد رسید و به کمک کادر درمان استان خواهد آمد.
مدیرکل مدیریت بحران استان قم در ادامه به خسارتهای ناشی از سیل و تگرگ در کنار بحران کرونا اشاره کرد و گفت: برای جبران بخشی از خسارتهای وارده به بخش کشاورزی، بهبود زیرساختها و خسارتهای حاصل از سیل، تندباد و تگرگ ۱۴ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان به کشاورزان استان پرداخت شد.
مدیرکل مدیریت بحران استان قم یادآورشد: طی یک سال گذشته ۲۴ میلیارد تومان برای بازسازی مسکن در مناطق شهری و روستایی استان هزینه شده است، همچنین در همین بازه زمانی ۶۳ میلیارد تومان برای استمهال وام کشاورزان قمی اختصاصیافته است.
انتهای پیام/ح