آیت الله حسینی بوشهری گفت: توجه به مسائل فرهنگی و معنوی در برنامه ریزی‌های شهری ضروری است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم، آیت الله حسینی بوشهری امام جمعه قم صبح دوشنبه در دیدار با مدیران شهری قم، ضمن امیدوارکننده دانستن گزارش‌ها، با اشاره به شعار سال، مخاطب این شعار را تمام نهاد‌های کشور دانست و گفت: رهبر معظم انقلاب سال ۱۴۰۰ را سال «تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی ها» نامیدند. مخاطب سخنان رهبر معظم انقلاب فقط قوای سه گانه نیست بلکه شهرداری‌ها هم می‌توانند برنامه‌های خود را در راستای تحقق این شعار تنظیم کنند.

رئیس شورای عالی جامعه مدرسین با بیان اینکه اگر شهرداری می‌تواند در بحث تولید، کاری انجام دهد حتماً اقدام کند، گفت: شهرداری باید برنامه‌ای برای رفع موانع تولید و حمایت و پشتیانی از آن داشته باشد و با بررسی قوانینی که مانع تولید است، آن‌ها را برطرف نماید. دانشگاه‌ها و حوزه‌ها نیز می‌توانند در بحث تولید محتوا، نقش آفرینی کنند و باید تأملی صورت گیرد که چه پشتیبانی‌هایی می‌توانند انجام دهند؛ هر شخصی و صنفی می‌تواند مخاطب این شعار باشد.

امام جمعه موقت قم با بیان اینکه مردم بزرگترین سرمایه نظام اسلامی هستند، افزود: دشمن در تلاش ایجاد نارضایتی بین مردم است. مردم ما ستونی برای این انقلاب هستند و در هر بحرانی مانند جنگ، کرونا، سیل و زلزله، ما سراغ مردم رفته‌ایم. دشمن، مشکلاتی که در کشور وجود دارد را بزرگ جلوه می‌دهد یا آنچه که هست را وارونه انعکاس می‌دهد. هدف دشمن این است که مردم را از انقلاب جدا کند و اگر مردم نباشند، کار‌ها پیش نخواهد رفت.

دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه با اشاره به مشروعیت حکومت حضرت علی علیه السلام و عدم همراهی مردم با ایشان در اثر تبلیغات سو دشمنان گفت: در زمان حکومت امیرالمومنین (ع) فضای جامعه به گونه‌ای شده بود که اهل شام می‌گفتند مگر علی (ع) نماز هم می‌خوانده که در محراب کشته شده است؟ آن زمان به گونه‌ای تبلیغات سو علیه حضرت کرده بودند و امروز علیه نظام اسلامی نیز تبلیغات منفی صورت می‌گیرد و فضای تبلیغات برای دور کردن مردم از حاکمیت چندین برابر است.

عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان خواستار توسعه و تنوع خدمات شهری شد و عنوان کرد: با احتساب مردم متدین اگر شما بتوانید فروشگاه‌هایی را تأسیس کنید و اجناسی را با قیمت مناسب بیاورید و به مردم بدهید، کار بسیار خوبی را انجام داده‌اید. لازم است که پشتیبانی‌هایی صورت گیرد تا مردم برای تهیه کالا‌های اساسی دغدغه نداشته باشند یعنی خدمات شهری که گفته می‌شود، مخصوص به حمل و نقل، اتوبوس و معابر نباشد. توسعه خدمات به نوعی تأمین فضای آرامش برای مردم است.

آیت الله حسینی بوشهری با مهم ارزیابی کردن توجه به فضای معنوی قم و ظرفیت‌های بالای معنوی استان قم تصریح کرد: قم ظرفیت‌های زیادی مانند حرم مطهر، مسجد جمکران و فضا‌های معنوی بسیار عالی دارد که ما قدر آن را نمی‌دانیم. در برنامه‌ریزی‌ها به مسائل فرهنگی و معنوی بیشتر توجه شود. باید خدمات شهری به گونه‌ای باشد که هرکس که وارد قم می‌شود آن فضای معنوی را به خوبی متوجه شود.

رئیس شورای عالی جامعه مدرسین با انتقاد از بی توجهی به معماری اسلامی و ایرانی، و انتقاد از نماد‌های غربی بیان کرد: بعضی از مردم، نما‌های خانه‌هایشان را به شکل نماد‌های کشور‌های بیگانه می‌سازند، اگر این نوع از معماری و خانه سازی‌ها زیاد شود به دنبال ترویج ظواهر زندگی غربی، فرهنگ آن کشور هم وارد زندگی ما خواهد شد.

انتهای پیام/ح

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.