رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان گفت: چهار مرکز تحقیقاتی سلامت برای نخستین بار در لایحه بودجه سالیانه کشور ویژه سیستان و بلوچستان ثبت شده است.

دکتر محمد هاشمی شهری رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، گفت: درج نام این مراکز تحقیقاتی در لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ مشکلات اعتباری این مراکز را تا حدود زیادی بر طرف خواهد کرد، اما موفقیت اصلی، تثبیت جایگاه اداری و تشکیلاتی این مراکز تحقیقاتی است که به نهادینه شدن فرایند تولید دانش و فناوری سلامت در سیستان و بلوچستان کمک خواهد کرد.

او  ادامه داد: مرکز تحقیقات بیماری های عفونی و گرمسیری، مرکز تحقیقات سلامت کودکان و نوجوانان و مرکز تحقیقات سل چهار مرکزی هستند که با پیگیری ها و رایزنی های متعدد و برای اولین بار در لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ ردیف اعتباری دریافت کردند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: با وجود اینکه سال ها از صدور موافقت اصولی این مراکز می گذرد اما پیگیری‌های مستمر برای اختصاص ردیف بودجه ای برای این مراکز تاکنون ناکام مانده بود و مجبور بودیم تا هزینه های توسعه، جاری و تحقیقاتی این مراکز را از سرجمع اعتبارات داخلی دانشگاه تامین کنیم.

او  با تقدیر از وزیر بهداشت گفت: تثبیت جایگاه تشکیلاتی مراکز تحقیقاتی باعث دلگرمی بیشتر محققان و دانشمندان حوزه سلامت در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان خواهد شد و ثمرات ارزشمند این اتفاق در افزایش تولیدات علمی و حضور پر رنگ ‌تر دانشگاه در حوزه فناوری و سلامت نمود پیدا خواهد کرد.

 هم اینک ۱۲مرکز تحقیقاتی در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان فعال هستند.

سیستان و بلوچستان به عنوان پهناورترین استان کشور به سبب گستردگی جغرافیایی و قرار گرفتن در همسایگی ۲ کشور افغانستان و پاکستان در حوزه بهداشت و درمان به سه بخش تقسیم شده که شهرستان های شمالی شامل زابل، هیرمند، زهک، هامون و نیمروز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی زابل، شهرستان های زاهدان، میرجاوه، خاش، سراوان و سیب و سوران زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و شهرستان های ایرانشهر، سرباز، نیکشهر، مهرستان، چابهار، کنارک، دلگان، فنوج و قصرقند زیر پوشش دانشکده علوم پزشکی ایرانشهر قرار دارد.

انتهای پیام/ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار