به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم،دکتر ایرج حریرچی،معاون وزیر بهداشت روز پنجشنبه در مراسم افتتاحیه بخش فوق تخصصی رادیوتراپی و آنکولوژی خیر ساز بیمارستان شهید بهشتی (ره)قم گفت:این مرکز درمان سرطان که متشکل از ۲ دستگاه رادیوتراپی است و پیش از این نیز امکانات شیمی درمانی اینجا بود بسیار پیشرفته است، به گونه ای که یکی از این دستگاه ها در کشور کم نظیر و در تهران هم کمیاب است.
او ادامه داد: امیدواریم با پتانسیل و توانمندیهایی که در دانشگاه علوم پزشکی قم وجود دارد درمان کامل بیماران سرطانی در این شهر انجام شود.
معاون وزیر بهداشت افزود: انجام رادیوتراپی و شیمی درمانی در این مرکز دولتی رایگان است و این مرکز متصل به بیمارستان شهید بهشتی است و امیدواریم هیچ قمی به دلیل ابتلا به سرطان و مشکلهای درمانی به تهران اعزام نشود.
او با بیان این که یک فرهنگی باید ایجاد شود که بیماران قمی در قم درمان شوند، گفت: این مسئله در قم ۹۸ درصد قابل اجرا است و اکنون اگر کسی برای درمان سرطان تیروئید یا سرطان سینه در بخش دولتی بخواهد جراحی کند مبلغ کمی باید بپردازد، اما اگر به تهران برود هزینه گزافی اعم از رفت و آمد و اقامت به آن تحمیل میشود.
معاون وزیر بهداشت اضافه کرد: قم از نظر درمانی بسیار پیشرفته است و نیازی به ارجاع بیماران قمی به تهران نیست و از این رو لازم است دانشگاه علوم پزشکی جلسه ارجاع بیماران از قم به خارج از استان را تشکیل دهد و این موضوع را به صورت جدی مورد بررسی قرار دهد تا بیماران قمی در همین استان معالجه شوند و نیاز به سفر به استانهای همجوار را نداشته باشند.
او با اشاره به ایجاد مراکز درمانی از سوی خیرین در قم بیان کرد: بهترین کاری که خیرین در بخش درمان میتوانند ارائه کنند ارائه خدمات در بخش دولتی است.
دکتر حریرچی اضافه کرد: بر اساس مطالعات انجام شده فقط ۳ تا ۵ درصد بیماران توان تامین تعرفه درمان در مراکز خصوصی را به صورت قانونی دارند و نباید گمان کرد که مراکز درمانی خیریه خصوصی کمکی به مردم میکند، زیرا اگر قرار باشد بیمارستانی ایجاد شود و طبق تعرفه خصوصی محاسبه شود مردم نمیتوانند هزینه آن را بپردازند و مردم قم نمیتوانند از آن منفعت ببرند.
او افزود: باید سیستم طوری طراحی شود که خدمت به فقرا در اولویت باشد و باید در نظر داشته باشیم وی آی پی بیمارستانی برای کسانی است که بیمارتر هستند نه کسانی که از منصب دولتی یا ثروت برخوردار هستند.
معاون وزیر بهداشت عنوان کرد: برای درمان بیماران نباید تفاوتی بین فقیر و غنی باشد و بیماران سرطانی باید در همین استان درمان شوند.
معاون کل وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تاکید بر توانمندی های قم در حوزه بهداشت و درمان به ویژه درمان کامل بیماران سرطانی گفت: توریسم درمانی برای خدمت به مردم ما است و اگر بیمار خارجی را نیز جذب میکنیم، برای درآمد نیست بلکه برای بهتر اداره کردن بیمارستانها است.
دکتر حریرچی با اشاره به روند رو به رشد کرونای انگلیسی در کشورافزود: مردم باید توجه بیشتری نسبت به مسئله به شیوع کرونای انگلیسی داشته باشند و از هرگونه تجمع در تعطیلات و اعیاد پیش رو خودداری کنند.
انتهای پیام/ش