پس از آزمایش ناموفق فضاپیمای استارشیپ SN۱۰، اسپیس ایکس این بار برای ادامه برنامه خود، استارشیپ SN۱۱ را بر روی سکوی پرتاب قرار داد.

به گزارش حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، چند روز پیش بود که فضاپیمای استارشیپ SN۱۰ متعلق به شرکت اسپیس ایکس بر روی سکوی پرتاب قرار گرفت و پس از انجام آزمایش اولیه که تا ارتفاع ۱۰ کیلومتری پیش رفت، با موفقیت فرود آمد که این امر برتری آن را نسبت به همنوعان قبلی یعنی SN۸ و SN۹ نشان می‌دهد. اگرچه این فضاپیما دقایقی پس از فرود به دلیل نشت گاز متان منفجر شد، اما نقطه عطفی برای این ماموریت محسوب می‌شود.

استارشیپ قرار است که حامل انسان به فضا باشد و شرایطی را فراهم آورد تا بشر یک بار دیگر بر روی ماه قدم گذاشته، پرواز‌های بین سیاره‌ای داشته باشد و مدت زمان بیشتری را در فضا بگذراند. اسپیس ایکس پس از این عملیات تقریبا ناموفق حالا این بار استارشیپ SN۱۱ را بر روی سکو قرار داده است تا در صورت موفقیت این ماموریت را به سرانجام برساند. استارشیپ SN۱۱ طی روز‌های آینده تست پرواز خود را انجام خواهد داد.

در صورت موفقیت آزمایش‌های اولیه اسپیس ایکس قصد دارد تا سال ۲۰۲۶ چهار عدد از این فضاپیما را آماده پرتاب کند که دو عدد از آن‌ها هر یک مجهز به صد خدمه و دو عدد دیگر هم برای حمل بار خواهند بود و سفر آن‌ها ۳ تا ۵ ماه به طول خواهد انجامید. این ماموریت به منظور ساخت انبار، تامین سوخت، ایجاد پنل‌های خورشیدی، معدن کاری برای تصفیه آب و CO۲ انجام می‌شود. هدف نهایی اسپیس ایکس از این ماموریت ایجاد شهر و اسکان یک میلیون نفر تا سال ۲۰۵۰ در مریخ است.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.