به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، حجت الاسلام محمد رضایی در جلسه ستاد بزرگداشت اعیاد شعبانیه و یومالله ١٢ فروردین گفت: اعیاد شعبانیه یکی از ایام اللههایی است که در سالهای متوالی به صورت مردمی با برگزاری جشنهایی گرامیداشته میشد، اما اکثر برنامههای امسال به دلیل شیوع بیماری کرونا بر بستر مجازی برگزار میشود.
او با بیان اینکه یکسری آسیبهایی متوجه نیمه شعبان بود که با تشکیل این ستاد آسیبها به حداقل رسید، افزود: یکسری سیاستهای کلی در ارتباط با اعیاد شعبانیه از جمله برگزاری آن به شکل مردمی، رعایت اصول بهداشتی و بحث آسیبهایی که شناسایی و احصاء شده و باید در جای خود به آن پرداخته شود، وجود دارد.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی فارس با اشاره به اینکه شبهاتی در خصوص امام عصر (عج) مطرح میشود که باید ستاد بزرگداشت اعیاد شعبانیه ورود کند، عنوان کرد: مهمترین برنامههای ما بحث فضای مجازی است و نمیتوان از ظرفیت این فضا غافل شد.
رضایی ادامه داد: در شب نیمه شعبان و ولادت امام زمان (عج) طنین نوای "یا مهدی ادرکنی" از فراز بامهای منازل، پنجرهها و بالکنهای مجتمعهای مسکونی و مأذنههای مساجد و دیگر اماکن مذهبی توأم با نورافشانی انجام خواهد شد.
امام شناسی، معرفی تشیع به عنوان پرچمدار اصلی عدالت خواهی در جهان، پاسخگویی به شبهات در خصوص مهدویت و معرفی و نقد در خصوص منجیان دروغین از جمله موضوعاتی است که در فضای مجازی در ایام نیمه شعبان به آن پرداخته میشود.
او با بیان اینکه برنامههایی هم به صورت شکلی در سطح استان اجرایی میشود، خاطرنشان کرد: نیمه شعبان ۱۴۰۰ از یک ویژگی خاص برخوردار است و آن هم برگزاری دو نیمه شعبان در این سال است که امید است زمینهای باشد برای ظهور امام زمان (عج).
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی فارس از نورافشانی در سطح مناطق در شب نیمه شعبان خبر داد و گفت: از ظرفیت سازمان اوقاف، نهادهای فرهنگی و تبلیغی، حوزههای علمیه و ... در تامین محتوا بزای استفاده در فضای مجازی استفاده خواهد شد.
رضایی همچنین از برگزاری راهپیمایی نیمه شعبان با توجه به شیوع بیماری کرونا به صورت حرکت خودرویی و رژه موتوری در یکی از خیابانهای اصلی شیراز خبر داد و گفت: با کمک مردم و تبلیغات شهری باید همه نقاط شیراز و فارس در نیمه شعبان رنگ و بوی مهدویت بگیرد.
او، اجرای کارناوالهای شادی به ویژه در مجتمعهای مسکونی با هماهنگی گروههای سرود در شهرکها و مناطق پر تراکم، پویش مردمی نصب پرچم، برگزاری دورههای امام شناسی در فضای مجازی و برگزاری یک ویژه برنامه در برخی از بقاع متبرکه و حرم مطهر احمد بن موسی (ع) را از دیگر برنامههایی عنوان کرد که در نیمه شعبان (۹ فروردین ۱۴۰۰) در دستور اجرا قرار میگیرند.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی فارس همچنین بیان کرد: برنامههای یومالله ۱۲ فروردین روز نظام جمهوری اسلامی ایران نیز باید به شکلی برگزار شود که در خور این روز باشد و از افراط و تفریط به دور باشد.
انتهای پیام/