به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در این مقاله غذایی بسیار خوشمزه و لاکچری را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد. امیدواریم این غذا را در منزل تهیه کنید و از آن لذت ببرید.
همانطور که میدانید، ساندویچها انواع مختلفی دارند. معمولا ساندویچهایی که از بیرون خریداری میشود، طعم بهتری نسبت به ساندویچهایی که در منزل تهیه میشود دارد. اما با بکارگیری برخی تکنیکها میتوانید همانند مغازههای فست فود ساندویچ درست کنید.
یکی از خوشمزهترین ساندویچهایی که در فست فودیها طرفداران زیادی دارد، ساندویچ مرغ سوخاری با پنیر است. شاید با خود گمان کنید که نمیتوانید چنین ساندویچی درست کنید، در صورتی که اینطور نیست و ما در ادامه طرز تهیه آن را به طور کامل به شما عزیزان آموزش خواهیم داد.
مواد لازم برای تهیه ساندویچ مرغ سوخاری و پنیر:
۱ عدد سینه مرغ بدون استخوان
۲ عدد تخم مرغ
آرد سوخاری به مقدار لازم
آرد گندم یا سفید به مقدار لازم
۲ عدد نان ساندویچی
پنیر ورقهای به مقدار لازم
کاهو به مقدار لازم
جعفری به مقدار لازم
گوجه، خیارشور و زیتون به مقدار لازم
سس با طعم دلخواه به مقدار لازم
نمک، فلفل قرمز و پودر پاپریکا به مقدار لازم
بیشتر بخوانید
مراحل تهیه ساندویچ مرغ سوخاری با پنیر:
اولین مرحله برای تهیه ساندویچ مرغ سوخاری با پنیر، آماده کردن مرغ سوخاری است. در ابتدا لازم است که شما سینه مرغ را از وسط نصف کنید. لایهای که برش میدهید نباید خیلی نازک باشد، چون ممکن است خرد شود.
حالا روی مرغ را نمک، فلفل قرمز و پودر پاپریکا بریزید و با بیفتک کوب روی آن بکوبید. اگر بیفتک کوب در دسترس ندارید میتوانید از گوشت کوب نیز استفاده کنید. به آرامی مرغ را بکوبید تا پهن شود.
حالا روی دو طرف سینه مرغ آرد گندم یا آرد سفید بریزید. در این مرحله از طرز تهیه ساندویچ مرغ سوخاری با پنیر، تخم مرغها را در یک ظرف بشکنید و خوب آنها را هم بزنید تا زرده و سفیده با هم مخلوط شوند.
سینه مرغ کوبیده شده را درون تخم مرغها بزنید و آن را برگردانید تا تخم مرغ به تمام قسمتهای مرغ برسد. حالا مرغ را درون آرد سوخاری فرو ببرید به طوری که همهی قسمتهای مرغ به آرد سوخاری آغشته شود.
حالا نوبت به سرخ کردن مرغها میرسد. یک ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن در آن بریزید. اجازه دهید تا روغن به خوبی داغ شود. پس از اینکه روغن داغ شد، مرغها را درون ماهیتابه بگذارید و صبر کنید تا به خوبی سرخ شوند و مغز پخت شوند.
در طی سرخ کردن مرغها درب ماهیتابه را نبندید و حرارت را زیاد نکنید. چون در این صورت مرغها میسوزند و مغز پخت نمیشوند. پس از اینکه یک طرف مرغها سرخ شد آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود. بهتر است حین سرخ شدن مرغها بقیهی کارهای ساندویچ را انجام دهید تا مرغها را داغ داغ داخل ساندویچ بگذارید.
نان ساندویچی را از وسط نصف کنید و روی نصف آن را آغشته به سس مورد علاقه خود کنید. حالا کاهو، گوجه فرنگی، خیارشور و زیتون را خرد کنید. دقت کنید که هستههای زیتون را درآورید.
خیار شور، گوجه و زیتون را روی نان ساندویچی قرار دهید. وقتی مرغها سرخ شدند و طلایی شدند، آنها را از ماهیتابه خارج کنید و روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی آنها برود. حالا مرغ را روی سبزیجات از قبل چیده شده بگذارید و یک ورقه پنیر روی مرغ بگذارید تا پنیر آب شود.
توجه داشته باشید که حتما مرغ داغ باشد تا پنیر آب شود. اگر مرغ خنک شده باشد، پنیر به صورت جامد باقی میماند.
در نهایت کاهو و جعفری را روی آن بگذارید و نصف دیگر نان را روی مواد قرار دهید تا ساندویچ شما تکمیل شود. نوش جان.
منبع: دلگرم
انتهای پیام/