به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه، علی مصطفوی معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار آذربایجان غربی عصر روز یکشنبه دهم اسفندماه در جلسه شورای اداری استان، با ارائه گزارشی از اقدامات استان برای مقابله و کنترل و جلوگیری از شیوع بیماری کرونا گفت: در یک سال گذشته که کشور درگیری بیماری کرونا شده است، ۱۰۴ جلسه ستاد مدیریت بیماری کرونا به ریاست استاندار در استان برگزار و تدابیر لازم برای جلوگیری از شیوع این ویروس منحوس در استان گرفته شده است.
او با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای جامعه سلامت در مبارزه با بیماری کرونا، گفت: پزشکان و کادر درمانی کشور همچون سالهای دوران دفاع مقدس در خط اول مبارزه با بیماری کرونا قرار گرفتند و در این راه جان خود را در طبق اخلاص قرار دادند.
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار آذربایجان غربی با اشاره به آغاز واکسیناسیون علیه بیماری کرونا در کشور، گفت: با وجود آغاز واکسیناسیون در کشور مردم و مسئولان سهل انگاری نکنند و ضروری است برای جلوگیری از شیوع بیماری کرونا تمامی دستورالعملهای بهداشتی و محدودیتها را رعایت و اجرا کنند.
او با قدردانی از مردم بخاطر رعایت دستورالعملهای بهداشتی و محدودیتها، ادامه داد: امیدواریم در نوروز امسال نیز همچون سال گذشته مردم در مسافرتهای احتمالی و دید و بازدیدهای خود تمامی دستورالعملهای بهداشتی را راعایت کنند تا شاهد افزایش شیوع این بیماری در کشور نباشیم.
او از مدیران دستگاههای اجرایی استان نیز خواست تا در ایام تعطیلات نوروزی ضمن آمادگی کامل برای مقابله با حوادث غیر مترقبه، حفاظت فیزیکی ادارات را نیز با جدیت مد نظر داشته باشند.
علی مصطفوی بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت و جایگاه انتخابات در کشور گفت: انتخابات و نهادینه کردن آن یکی از دستاوردهای مهم انقلاب اسلامی است و ما بعد از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی هر سال شاهد برگزاری یک انتخابات در کشور هستیم.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار آذربایجان غربی به تشریح تاریخچه انتخابات در کشور در ادوار مختلف پرداخت و گفت: در کشور ما انتخابات را میتوان به سه دوره تاریخی تقسیم کرد، دوره اول تا انقلاب مشروطه است که در آن رای مردم هیچ ارزشی نداشت.
علی مصطفوی دوره دوم انتخابات در کشور را از مقطع زمانی انقلاب مشروطه تا پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی عنوان کرد و افزود: در این دوره نیز با وجود اینکه انتخابات در کشور برگزار میشد، ولی نتایج این انتخاباتها نشان میداد انتخابات در کشور فرمایشی است و مردم هیچ نقشی در انتخاب افراد نداشتند و نقش مردم تشریفاتی بود.
او دوره بعدی انتخابات را انتخابات بعد از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی دانست و افزود: بعد از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی بیشترین اصول و فصول قانون اساسی کشور به رای مردم و انتخابات اشاره دارد و مردم بصورت مستقیم و غیر مستقیم، در انتخاب و یا انتصاب مسئولان نظام اسلامی نقش دارند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار آذربایجان غربی انتخابات را نماد واقعی دموکراسی در کشور عنوان کرد و افزود: حضور و مشارکت مردم در انتخابات، انقلاب اسلامی را در برابر تهدیدهای دشمنان بیمه کرده و اقتدار نظام اسلامی را به جهانیان نشان میدهد.
علی مصطفوی در ادامه، با اشاره به در پیش رو بودن سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در کشور، گفت: انتخابات شوراهای اسلامی شهر در ۴۸ شهر و شوراهای اسلامی روستا در ۲۱۷۲ روستای استان برگزار میشود.
معاون استاندار آذربایجان غربی با اشاره به آمادگی استان برای برگزاری هر چه باشکوهتر انتخابات، گفت: برای اخذ آرای مردم در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا ۳ هزار رو ۵۱۲ شعبه اخذ رای و برای انتخابات ریاست جمهوری ۲ هزار رو ۹۶۲ شعبه اخذ رای در استان پیش بینی شده که بعد از تصویب هیاتهای اجرایی نهایی میشوند.
او گفت: تدابیر لازم ازطرف وزارت کشور جهت ثبت نام الکترونیکی داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا اندیشیده شده و کاندیداها میتوانند با نصب نرم افزار معرفی شده توسط وزارت کشور در گوشی تلفن همراه خود و یا رایانه شخصی در این انتخابات ثبت نام کرده و تنها برای تایید نهایی ثبت نام در فرمانداریها حضور پیدا کنند.
انتهای پیام/