به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری تاس، سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد برای گسترش فعالیتهای ابتکار عمل شتاب دهندهای سی تی Access to COVID-۱۹ Tools Accelerator (ACT-Accelerator) در سال میلادی جدید، به ۲۲ میلیارد و ۹۰۰ میلیون دلار بودجه نیاز است.
در بیانیهای که سازمان جهانی بهداشت امروز، شنبه منتشر کرد، از وعده آمریکا، آلمان، کمیسیون اروپا، ژاپن و کانادا برای سرمایه گذاری جدید ۴.۳ میلیارد دلاری و تامین مالی توسعه و توزیع تجهیزات آزمایش، مداوا و واکسیناسیون کووید-۱۹ با هدف پشت سر گذاشتن همه گیری این ویروس استقبال شده است.
سازمان جهانی بهداشت با وجود این اعلام کرد: با احتساب مجموع ۱۰ میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار وعده داده شده برای اختصاص به این مسأله، همچنان ۲۲ میلیارد و ۹۰۰ میلیون دلار کسری بودجه وجود دارد.
در بخشی از این بیانیه آمده است: چند هفته آتی، برای واکنش جهانی علیه کرونا بسیار کلیدی و حیاتی است. برای اینکه بودجه فعالیتهای ابتکار عمل شتاب دهندهای سی تی تامین شود، باید کشورهای دیگر نیز بخشی از این کسری بودجه را تقبل کنند تا امکان تولید و توزیع بیش از ۲ میلیارد دوز واکسن کرونا، تجهیزات اکسیژن بیمارستانی و میلیونها دوز داروی دیگر از جمله دگزامتازون و داروهای جدید و نیز ۹۰۰ میلیون کیت آزمایش تشخیص کرونا فراهم شود.
تا کنون بیش از ۱۱۱ میلیون و ۳۳۲ هزار نفر در جهان به ویروس کرونا مبتلا شده اند که از این تعداد، بیش از دو میلیون و ۴۶۵ هزار نفر جان خود را از دست داده اند. آمریکا با داشتن بیش از ۲۸ میلیون و ۶۰۳ هزار نفر مبتلا، رتبه نخست را در میان کشورهای جهان داراست.
انتهای پیام/