در گزارش زیر طرز تهیه پلو بخارا را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پلو‌ی بخارا غذای معروف کشور ازبکستان است، اما در مناطق شمالی ایران و سایر استان‌ها از جمله تهران هم طبخ میشود. این غذا بسیار خوشمزه و البته زیباست!

مواد لازم
برنج ۱ کیلوگرم
گوشت ۵۰۰ گرم
کره ۲۵۰ گرم
کشمش ۱۵۰ گرم
هویج خلال شده ۵۰۰ گرم
پیاز ۴ عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
زعفران ساییده ۱ قاشق چای خوری


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از یتیمک بادمجان به روش شیرازی و بوشهری و کباب چوبی مرغ سوخاری تا رمز و راز‌های تهیه کیک شکلاتی خوشمزه خانگی + تصاویر



طرز تهیه
در ظرفی مناسب مقداری کره آب میکنیم و پیاز‌های نگینی شده را در آن تفت میدهیم تا نیمه سرخ شوند.

سپس گوشت‌ها را به صورت تکه‌ای خرد کرده و به آن اضافه میکنیم و آن قدر تفت میدهیم تا گوشت تغییر رنگ دهد. فلفل و نمک و هویج را هم افزوده و تفت میدهیم و به آن‌ها ۲پیمانه آب اضافه کرده و گوشت را میپزیم.

در ظرفی مناسب برنج را به مرحله ابکشی میرسانیم.

کشمش‌ها را در روغن تفت میدهیم تا کمی باد کند و آن را به گوشتی که آبش کاملا تبخیر شده اضافه میکنیم.

برنج و مواد را به صورت لا به لا قرار داده و ان را دم می‌اندازیم.

سایر نکات
اگر غذای ترش دوست دارید کمی به غذا گرد لیمو یا گرد غوره بزنید.

منبع: پاپیون

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۴۲ ۲۲ بهمن ۱۳۹۹
خیلی ممنون از دستور پخت غذاهای خوشمزه در ضمن در جواب نظر دوست عزیزمان باید بگم چرا مردم نمیتونن بخرن، یا گفتین گوشت ،کره ،خدایش کمی از غرو،نازو تیپمون کم کنیم خیلی هم خوب میتونیم بخوریم قدیمیا خیلی ساده زندگی میکردن وبه تغذیشون میرسیدن اما الان همه خونه زندگی آنچنانی ولی از شکم محروم
Germany
ناشناس
۱۳:۴۴ ۲۲ بهمن ۱۳۹۹
مردم نون خالی ندارن بخورن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۲۲ ۲۲ بهمن ۱۳۹۹
با سلام. کنار هر کدام از مواد غذایی یک قیمت تخمینی هم بزنید ببینید این وعده غذایی تقریبا چند در می آید. و واقعا چند درصد مردم توانایی درست این غذا را دارند. گوشت نیم کیلو. کره 250 گرم.... ممنون
Iran (Islamic Republic of)
سامی
۰۹:۱۵ ۲۲ بهمن ۱۳۹۹
خیلی بعد