به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان،ابراهیم مهرانفر معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان قضایی نیروهای مسلح گفت: بلافاصله بعد از ابلاغ سند تحول قضایی، کارگروه تخصصی در معاونت توسعه مدیریت و منابع تشکیل و برنامههای تکلیفی سازمان در این سند مورد بررسی کارشناسان قرار گرفت.
وی افزود: بعد از ۵ جلسه کار مداوم کارگروه تخصصی، جلسات کمیته راهبری با معرفی و صدور ابلاغ اعضاء، تشکیل شد و تاکنون طی ۳ جلسه این کمیته، ۵ راهکار و اقدام درباره سند به تصویب رسیده است.
دبیر کمیته راهبری اجرای سند تحول قضایی سازمان قضایی نیروهای مسلح با بیان اینکه ۳۱ راهکار و اقدام در سند تحول قضایی به عنوان برنامههای تکلیفی سازمان قضایی نیروهای مسلح استخراج شده، گفت: تاکنون در جلسات کمیته راهبری، اصلاح ساختار سازمانی و شرح وظایف واحدها و پستهای سازمانی، افزایش اثربخشی حضور مقامات سازمان در شوراهای تصمیم گیری ملی و منطقهای و بهره مندی حداکثری از ظرفیتهای حوزه، دانشگاه و اندیشکدهها برای اجرای سند تحول مورد بحث و بررسی قرار گرفت و راهکارهای عملیاتی پیش بینی شد.
وی اثرپذیری نظامهای منابع انسانی مانند جبران خدمات، ارتقاء و تنزل جایگاه سازمانی، آموزش، نقلوانتقالها، انتصابات و ...، ارزشیابی میزان موفقیت واحدهای سازمانی در تحقق سند تحول و افزایش سلامت مالی و اداری را از دیگر مباحث مطرح در جلسات کمیته راهبری سازمان قضایی نیروهای مسلح برشمرد.
مهرانفر استفاده از سازوکار مدیریت مشارکتی و نظارت مؤثر نسبت به پیشرفت برنامهها را دو راهبرد اصلی کمیته راهبری سازمان قضایی نیروهای مسلح عنوان کرد و افزود: مطمئناً برای دستیابی به اهداف سند تحول قضایی از تمامی ظرفیتهای مادی و معنوی موجود سازمان قضایی نیروهای مسلح در مرکز و سراسر کشور بهره خواهیم برد.
انتهای پیام/