به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه تاراتو (یونانی) را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.
بیشتربخوانید
● مواد لازم برای ۶ نفر:
▪ بادنجان دلمهای یا بادنجان قلمی بدون تخم ۱ و نیم کیلو گرم
▪ فلفل قرمز دلمهای ۲ عدد
▪ فلفل سبز دلمهای ۲ عدد
▪ ماست کیسهای ۵۰۰ گرم
▪ فلفل قرمز کوبیده ۱ قاشق چایخوری
▪ لیمو ترش ۲ عد (یا ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری آبلیمو)
▪ روغن زیتون ۴ تا ۵ قاشق سوپخوری
▪ سیر ۱ بوته
▪ فلفل قرمز تند بمقدار کم
▪ زیتون سیاه ۱۵۰ گرم
● طرز تهیه:
بادنجانها و فلفلهای سبز و قرمز را شسته، خشک میکنیم و آنها را در سینی فر میگذاریم. سینی را روی پایینترین پنجره فر با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار میدهیم تا بادنجانها و فلفلها کاملا پخته و نرم شوند (معمولا ۴۵ دقیقه برای پختن آنها کافی است. البته اگر تعدادی از آنها زودتر پختند، از فر بیرونشان میآوریم). تخم فلفلها را میگیریم. بادنجانها را پوست کنده، سر آنها را نیز میبریم و فلفلها و بادنجانها را خوب نرم میکنیم. بعد پوست سیر را گرفته، میکوبیم تا کاملا نرم شود. آبلیمو را با سیر فلفل قرمز کوبیده و فلفل قرمز تند و کمی نمک داخل مایه بادنجان و فلفل میریزیم. روغن زیتون را کم کم با ماست مخلوط میکنیم و در ظرف میریزیم و روی آن را با زیتون سیاه تزئین میکنیم. ظرف را برای مدتی در یخچال میگذاریم تا تاراتو کاملا سرد شود. برای نرم کردن بادنجان و فلفل بهتر است از میکسر یعنی مخلوط کن برقی استفاده شود
منبع: آشپزآنلاین
انتهای پیام/