به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
ساری ،قوانلو مدیرکل
صنعت و معدن مازندران گفت: با این میزان افزایش جوجه ریزی که در استان در حال انجام بوده ممکن است تقاضا کاهش یافته و مرغداران مانند پارسال ضرر کنند.
او با بیان اینکه وقتی مراسمات هر سال عید را نداشته باشیم تقاضای مرغ کاهش مییابد،افزود: اگر تا شب عید رستورانها و تالارها باز نشوند نگران تولید کنندگان استان هستیم.
قوانلو گفت:چون مازندران استان اول تولید مرغ در کشور بوده، اگر عرضه افزایش یافته و تقاضا در اثر کرونا کاهش یابد،قیمتها پایین آمده و مرغداران ضرر کنند.
مدیرکل صنعت و معدن مازندران گفت: با این مقدار جوجه ریزی ها مشکلی در تامین گوشت مرغ در ۴۵ روز تا دو ماه آینده در استان نخواهیم داشت.
انتهای پیام/س