به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه سالاد شلغم ترکیهای آشنا کنیم.
مواد لازم (جهت ۳ تا ۴ نفر):
شلغم پوست گرفته و رنده شده نیم کیلو
گشنیز یا جعفری ساطوری شده نیم پیمانه
هویج رنده شده ۲ عدد متوسط
لیمو دو عدد
روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز ساییده شده اندکی
نمک به میزان لازم
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه:
شلغم را کمی نمک بپاشید و در یک بشقاب ته گرد بریزید. لیمو را آب بگیرید و با روغن روی شلغم بدهید. فلفل بپاشید. سالاد را با جعفری یا گیشنیز آرایش دهید.
سالاد ترب سیاه:
به جای شلغم ترب سیاه پوست گرفته و خرد کرده به کار برید. بهتر است ترب سیاه خرد کرده را یک ساعت در آب سرد بخوابانید تا تندی آن گرفته شود.
منبع: بیتوته
انتهای پیام/