به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، درگزارش زیر قصد داریم شما را با طرز تهیه رولت زردآلو و پرتقال آشنا کنیم.
مواد لازم:
سفیده تخم مرغ
۴ عدد
پودر شکر
یک دوم پیمانه
آرد سفید
یک دوم پیمانه
رنده پوست پرتقال کوچک
یک عدد
آب پرتقال ۳ قاشق غذاخوری
بیشتر بخوانید
مواد میانی رولت:
آب پرتقال
دوسوم پیمانه
زردآلو
یک دوم پیمانه
این رولت زیبا میتواند یک دسر خوش مزه و کم چربی برای شما باشد. این رولت را میتوانید با نوشیدنی دلخواه سرو کنید.
طرز تهیه:
* سفیدههای تخم مرغ را در کاسه بزرگی ریخته، با همزن بزنید و پودر شکر را طی دو بار به آن اضافه کنید تا سفیدهها سفت شوند.
* آرد را الک کرده و همراه با رندهی پوست پرتقال و آب پرتقال به سفیدهها اضافه کرده، به آرامی هم زده و سپس مخلوط آماده شده را در سینی ریخته و به مدت ۱۵ تا ۱۸ دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید. بعد از پخت آن را رول کرده و اجازه دهید تا سرد شود.
* برای آماده کردن مایهی وسط رولت، زردآلوها را در شیرجوشی ریخته و آب پرتقال را اضافه کرده، با حرارت ملایم بگذارید تا آب پرتقال جذب شود، سپس مایه را در غذاساز ریخته تا پورهی نرمی به دست آید.
* نان رولت را باز کرده و پوره آماده شده را روی آن پخش کرده، سپس نان را رول کرده و روی آن را با پودر شکر یا خلالهایی از پرتقال تزئین کنید و سپس سرو نمائید.
* فر را با حرارت ۲۰۰ درجهی سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت روشن کنید. سینی فر به ابعاد ۲۳ در ۳۳ سانتیمتری را کاغذ روغنی انداخته و کاغذ را کمی چرب کنید.
منبع: آشپز آنلاین
انتهای پیام/