در گزارش زیر طرز تهیه کوکوی باقالی و شوید را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه کوکوی باقالی و شوید آشنا کنیم.

مواد لازم:
باقالی - ۲ پیمانه
پیاز -یک عدد
آرد - ۲ قاشق غذا خوری
تخم مرغ - ۲ تا ۳ عدد
شوید – یک چهارم قاشق چای خوری
پنیر فتا - ۳۰ گرم
نمک، فلفل، زردچوبه - به میزان لازم
پودر سیر - به مقدار لازم
روغن سرخ کردنی - به میزان لازم


آموزش آشپزی:

آموزش آشپزی؛ از مرغ تنوری هندی و دلمه مرغ با پنیر تا چیز کیک پرتقال با پایه بیسکویت و کیک اسفنجی + تصاویر


طرز تهیه:

۱- اول باقالی‌ها را پاک می‌کنیم و می‌شوییم.

۲- سپس داخل قابلمه آب می‌ریزیم و روی حرارت می‌گذاریم.

۳- باقالی‌هایی را که شسته بودیم، داخل قابلمه می‌ریزیم تا بپزد.

۴- زمانی که باقالی‌ها پخت، آن‌ها را آبکش می‌کنیم و کمی می‌کوبیم.

۵- شوید را پاک می‌کنیم و می‌شوییم. بعد از این‌که آبش رفت، ریز خرد می‌کنیم.

۶- پیاز را خلالی ریز می‌کنیم.۷- در یک تابه کمی روغن می‌ریزیم و روی حرارت قرار می‌دهیم.

۸- پیاز‌هایی را که خلالی خرد کرده بودیم، سرخ می‌کنیم.

۹- در یک ظرف تخم مرغ‌ها را می‌شکنیم و هم می‌زنیم.

۱۰- سپس آرد را الک و به مخلوط تخم مرغ‌ها اضافه می‌کنیم.

۱۱- شوید‌های خرد شده را هم اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم و در آخر نمک، فلفل، زردچوبه و پودر سیر را به همراه پیاز داغ به مایه کوکو اضافه می‌کنیم.

باقالی‌های پخته شده و پنیر فتا را هم اضافه می‌کنیم.

۱۲- تابه را روی حرارت قرار می‌دهیم و از مایه با قاشق در روغن می‌ریزیم و دوطرف کوکو را سرخ می‌کنیم.

۱۳- شوید حاوی مواد مغذی و چربی سوز فوق العاده‌ای است. حاوی ویتامین A و C است. باقالی نیز منبع خوبی از ویتامین C است که چین و چروک پوست را از بین می‌برد. باقالی حاوی فولات و کلسیم است که برای زنان باردار بسیار مفید است.

منبع: خراسان

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
United States of America
ناشناس
۲۲:۴۷ ۰۱ بهمن ۱۳۹۹
فکر نمی کنیدمقدارشویدرااشتباه کردید؟