در گزارش زیر طرز تهیه کرم ژله میوه را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه  کرم ژله میوه آشنا کنیم.

مواد لازم:
موز ۱ تا ۲ عدد
پرتقال ۱ عدد
گیلاس مقداری
ژله موز ۱ عدد
ژله آلوئه ورا ۱ عدد
شیر ۱ لیوان


آموزش آشپزی:

آموزش آشپزی؛ از مرغ تنوری هندی و دلمه مرغ با پنیر تا چیز کیک پرتقال با پایه بیسکویت و کیک اسفنجی + تصاویر


طرز تهیه کرم ژله میوه در قالب آفتابگردان:

طرز تهیه کرم ژله میوه در قالب آفتابگردان


مرحله ۱ – ژله موز را طبق دستور آن در یک لیوان آب جوش جل کرده و یک سوم لیوان آب سرد به آن بیافزایید و مخلوط کنید.

مرحله ۲ – به کمک قلموی آشپزخانه کف قالب را کمی چرب کنید، سپس گیلاس‌ها را در قسمت مرکز گل چیده و پرتقال‌های پر شده را در قسمت‌های گلبرگی شکل بچینید.

مرحله ۳ – کمی از ژله موز را به آرامی روی میوه‌ها ریخته به طوری که از جای خود تکان نخورند سپس در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد، ولی کاملا بسته نشود.

مرحله ۴ – موز‌های حلقه شده را روی ژله بسته شده چیده و دوباره مقداری از ژله تا موز‌ها تکان نخورند، به همین ترتیب ادامه دهید تا موز و ژله موز تمام شود.

مرحله ۵ – ژله آلوئه ورا را در یک لیوان آب جوش حل کنید و بعد از اینکه سرد شد، شیر را نیز که باید هم دمای ژله باشد آرام به آن افزوده و سریع هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.

مرحله ۶ –ژله سفید شده را روی ژله موز ریخته و در نهایت قالب را در یخچال گذاشته تا کاملا بسته شود، سپس لبه‌های ژله را با چاقو از قالب جدا کرده و کف قالب را چند لحظه در آب جوش قرار داده و در ظرف مورد نظر برگردانده و تا زمان سرو در یخچال نگهداری کنید.

منبع: ایران بانو

انتهای پیام/

برچسب ها: آموزش دسر ، طرز تهیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۲۴ ۰۱ بهمن ۱۳۹۹
کیک