به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، محمدعلی صلواتی معاون فنی و نظارت اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان اصفهان با اشاره به فعال بودن ۵۰ مجتمع خدماتی و رفاهی بین راهی در جادههای استان اظهار داشت: استان اصفهان از لحاظ تعداد مجتمعهای در حال بهره برداری و در دست ساخت، رتبه اول کشور را دارد.
او به افزایش ۲ مجتمع خدماتی و رفاهی بین راهی دیگر اشاره کرد و افزود: یکی از اهداف اصلی ساخت این مجتمعهای بین راهی ارتقای ایمنی و کاهش تصادفات جادهای است.
معاون فنی و نظارت اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان اصفهان افزود: خستگی و خواب آلودگی از عوامل اصلی تصادفات جادهای به ویژه در جادههای کویری است که این مجتمعها میتوانند نقش مهمی در کاهش این مشکلات داشته باشند.
او اضافه کرد: در شرایط کرونایی کارشناسان حوزه فنی و نظارت این اداره کل با حضور در مجتمعهای خدماتی و رفاهی بین راهی نسبت به رعایت دستورالعملهای بهداشتی ستاد کرونا وضعیت این مراکز را بررسی میکنند.
معاون فنی و نظارت اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان اصفهان خاطرنشان کرد: شیوع کرونا مجتمعهای خدماتی رفاهی بین راهی را همانند سایر صنوف با چالش کاهش تقاضا مواجه کرده و مشکلاتی را به آنها وارد کرده است.
به گفته او در این شرایط نظارتها و کنترلهای بهداشتی ویژه در راستای رعایت استانداردهای لازم برای سلامت مسافران بر این اماکن همچنان ادامه دارد و ضد عفونی این مجتمعها به صورت روزانه انجام میشود.
صلواتی با بیان اینکه این مجتمع ها، خدمات عمومی شامل توقفگاه، جایگاه سوخت، رستوران و اتاق استراحت، به مسافران در استان خدمات ارائه میکنند از مردم خواست هرگونه شکایت، انتقاد یا پیشنهاد خود را از مجتمعهای خدماتی رفاهی بین راهی استان به شماره ۳۰۰۰۱۴۱ پیامک کنند.
استان اصفهان از نظر تعداد شرکت حمل و نقل بار، پایانه حمل بار و مسافر و آموزش کاربران حمل و نقل، رتبه اول کشور را دارد.
بیش از ۴۱ هزار دستگاه خودرو با ۴۸ هزار راننده در ناوگان حمل و نقل بار استان فعالیت میکنند که نزدیک به۱۰ درصد از ناوگان حمل بار کشور را شامل میشوند.
منبع:ایرنا
انتهای پیام/م